MRU diplomų teikimo šventėje – netikėtos piršlybos | kl.lt

MRU DIPLOMŲ TEIKIMO ŠVENTĖJE – NETIKĖTOS PIRŠLYBOS

  • 20

Birželio 25 dieną Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo akademijos (VSA) diplomų teikimo ceremoniją vainikavo džiugi staigmena – netikėtos piršlybos. Ceremonijos metu priešais VSA Teisės ir policijos veiklos magistrantūros programos absolventę Ingą Leškevičiūtę ant kelio priklaupė vaikinas, atidarė dėžutę su žiedu ir paprašė merginos rankos.

Netrukus Inga ištarė audringais universiteto bendruomenės plojimais palydėtą „taip“. Iškart po lemtingo absolventės sutikimo būti mylimojo Edvino Talačkos žmona, Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčios (dar žinomos kaip Kauno soboras) kupolus sudrebino iškilmingos Karinių oro pajėgų orkestro fanfaros.

Dabar būsima nuotaka džiaugiasi ne tik dar vienu įgyvendintu karjeros žingsniu, bet ir naujais bendros ateities saitais su mylimuoju Edvinu.

GALERIJA

  • MRU diplomų teikimo šventėje – netikėtos piršlybos
  • MRU diplomų teikimo šventėje – netikėtos piršlybos
  • MRU diplomų teikimo šventėje – netikėtos piršlybos
  • MRU diplomų teikimo šventėje – netikėtos piršlybos
MRU nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

...

Orgazmas viešumoje.

Mes.

Gerb. Inga ir Edvinai, Jums nuoširdžiausi linkėjimai...būkit laimingi. Mūsų dukrutė taip pat šiais metais baigė magistrantūros studijas. Jai dar nepasipiršo, bet tikim ateis ta diena . Pavyduolių yra ir bus... pavydi , kad baigei, ištekėjai, gyveni laimingai..................

Ar aš neteisus?

Mano dukra - pirmoji gausioje giminėje įgijusi teisininko diplomą. Gal įr man reikėjo atsivesti abejus senelius, dėdes, tetas ir draugus, kad šie surengtų improvizuotą pasveikinimo ceremoniją su eilėmis, šokiais ir dainomis? Ir visi tegu džiūgauja kartu su mumis? Jei jau pildome universiteto šventę savo sugalvotais akcentais, tai darykime balaganą visi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS