N. Zobovo meška išgabenta į Lietuvos zoologijos sodą | kl.lt

N. ZOBOVO MEŠKA IŠGABENTA Į LIETUVOS ZOOLOGIJOS SODĄ

Trečiadienio vakarą „Ąžuolyno meškučių cirko“ savininko Nikolajaus Zobovo meška Vipas išgabenta į Lietuvos zoologijos sodą Kaune.

Apie tai BNS informavo zoologijos sodo vadovas Aurimas Didžiokas.

„Kai ji bus Kaune, ji bus laikoma čia iki tolimesnių ministerijos nurodymų“, – sakė A. Didžiokas

Cirko savininkas N. Zobovas kartu su meška nuo antradienio popietės buvo užsibarikadavęs voljere Rokiškio rajone.

Trečiadienį po derybų su aplinkosaugininkais ir aplinkos ministru Kęstučiu Mažeika jis sutiko, kad meška būtų išgabenta į zoologijos sodą.

Anot Aplinkos ministerijos, cirko savininkui N. Zobovui leidimas laikyti laukinius gyvūnus panaikintas birželio šeštą dieną.

Praėjusią savaitę pranešta, jog dingo viena iš N. Zobovo meškų, vardu Kvina. Aplinkos apsaugos departamentas teigė, kad meškos dingimo faktas užfiksuotas gegužės 27 dieną, kai buvo vykdomi patikrinimai cirko voljeruose.

Pernai „Ąžuolyno meškučių cirkas“ dėl netinkamo gyvūnų laikymo buvo nubaustas 15 eurų bauda.

Veterinarijos specialistai kartu su aplinkosaugininkais nustatė, kad į gastroles gabenami gyvūnai laikomi nepakankamo ploto narvuose ir voljeruose.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kaunietis

Nusibodo kaip visą savaitę rodo žiniose tuos pačius įvykius.Rašo,rodo dešimt kartų per dieną,nėra į ką žiūrėti ir ką klausyti.Jeigu žurnalistai išsisėmė,nera sensacijinių įvykių ,eikite atostogų o nerašykite vieną tą patį ,per tą patį.Koktu.

Kaunietis

Palikite žmogų ramybėje,nesvisos vakstybės institucijos nėra šventos.Lietuvoje žmogus negali kūrti,užsiimti verslu ,nes daug laiko prireikia užsiinti kova dėl neteisėtų valstybės tarnautojų veiksmu ,žmogaus atžvilgiu.Tegul dirba ,linksmina vaikus ,manau tik reikia prižiūrėti ir perspėti j,eigu kas ne taip.Manau Zubovas moka mokesčius už veiklą,tai kam kabintis prie jo.Gal žmonos prašymų vyksta terorizavimas,negerai.

Anonimas

Karvėms ganyklose irgi karšta. Bet mūsų akiniuotos "gyvūnėlių mylėtojos" ( atidirbinėjančios Briuselio pinigus) to nemato. Tas pats šunims butuose, vištoms paukštynuose, kanarėlėms narveliuose, žvėrims miškuose ir žmonėms namuose bei įstaigose. Ko nekeliat triukšmo ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS