Naujieji metai Rotušės aikštėje: programa, eismo ribojimai ir papildomas viešasis transportas | kl.lt

NAUJIEJI METAI ROTUŠĖS AIKŠTĖJE: PROGRAMA, EISMO RIBOJIMAI IR PAPILDOMAS VIEŠASIS TRANSPORTAS

  • 6

Jau sekmadienį palydėsime senus metus ir žengsime į naujus 2024-uosius. Naujųjų metų sutiktuvių naktį Rotušės aikštė virs diskoteka po atviru dangumi, tad bus ribojamas automobilių eismas, todėl verta į šventę vykti viešuoju transportu.

Kauno miesto savivaldybė skelbia, kad prie pagrindinės miesto eglės gruodžio 31 dienos vakarą veiksmo tikrai netrūks.

„Primename, kad senus metus palydėsime vakarėlyje po atviru dangumi! Rotušės aikštėje prieš pat vidurnaktį – nuo 23.30 val. – šventinę nuotaiką kurs DJ Mamania. Susirinkusių lauks įspūdingas lazerių ir šviesų šou“, – programą įvardijo miesto atstovai.

Tiesa, miesto fejerverkų Rotušės aikštėje nebus, tačiau organizatoriai numatę vietą, kur fejerverkus galės leisti gyventojai. Taip bus užtikrinamas saugumas.

Dėl Naujųjų metų šventės Rotušės aikštėje automobiliai nebus pageidaujami. Skelbiama, kad nuo gruodžio 31 d. 20 val. iki sausio 1 d. 2 val. bus ribojamas automobilių eismas. Į Rotušės aikštę bus draudžiama automobiliu įvažiuoti iš A. Jakšto, Muitinės gatvių. Taip pat draudžiamieji ženklai stovės ties Vytauto bažnyčia bei M. Valančiaus gatve.

Kauniečiai ir miesto svečiai į Naujųjų metų sutiktuvių šventę kviečiami atvykti viešuoju transportu. Miestas pasirūpino ir papildomais autobusais bei troleibusais.

Nurodoma, kad Naujųjų metų išvakarėse iki sausio 1 d. 1 val. iš „Kauno pilies“ stotelės keleivius papildomai veš 37-ojo ir 40-ojo maršrutų autobusai bei 1-ojo ir 11-ojo maršrutų troleibusai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Jolanta

O kaip į Garliavą ir Aleksotą grįžti?

Jonas

Info ,kaip iš nuogirdų.

o ko ten

...eiti? Kad mero (buv. "Gildija" ) ir draugelių restoranams pelno daugiau būtų?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS