Neįprastas prašymas padėti: ugniagesiams teko į tvenkinio vidurį plukdyti fontaną | kl.lt

NEĮPRASTAS PRAŠYMAS PADĖTI: UGNIAGESIAMS TEKO Į TVENKINIO VIDURĮ PLUKDYTI FONTANĄ

  • 3

Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) paros įvykių suvestinėje nurodytas kiek neįprastas darbas, kurį teko atlikti trečiadienį. Buvo paprašyta pagelbėti ir į tvenkinio vidurį nuplukdyti fontano įrenginius.

Kauno PGV skelbia, jog iš bendrovės „Kauno vandenys“, kuri rūpinasi miesto fontanais, 8.55 val. gavo pranešimą, jog reikalinga pagalba į miesto tvenkinį nuplukdyti fontaną. Įprastai gelbėjimo valtys naudojamos iš vandens telkinių traukti skęstančiuosius, tačiau šį kartą valtis panaudota miesto gražinimui. PGV specialistai pagelbėjo ir fontaną nuplukdė į tvenkinio vidurį.

Fontanas buvo sumontuotas, sureguliuotas ir trečiadienį Kalniečių parko lankytojai galėjo mėgautis trykštančiomis vandens srovėmis.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad iki kitos savaitės pabaigos bus pajungti visi miesto fontanai. Vandens purslai jau trykšta Rotušės aikštėje, ties Kauko laiptais, Kalniečių parke. Artimiausiomis dienomis fontanai pradės veikti ir kitose miesto vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Fontanas

Ir vėl visas antytes išbaidys

Pasigydyk

kauniete

KAUNIETĖ

Jeigu nesugebate ponai iš "Kauno vandenų" atlikti prisiimtų įsipareigojimų, leiskite tai daryti kitiems, kas atliks darbus ne mokesčių mokėtojų pinigais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS