Nuteistasis stebina savo talentu: automobilių modelius kuria iš muilo | kl.lt

NUTEISTASIS STEBINA SAVO TALENTU: AUTOMOBILIŲ MODELIUS KURIA IŠ MUILO

  • 5

Vienas iš Pravieniškių pataisos namuose – atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančių nuteistųjų, savo talentu ir idėja nustebino net ir visko mačiusius – iš mažo muilo gabalėlio savo rankomis sukuria išskirtinio grožio ir tikslumo miniatiūrinius automobilių modeliukus.

Daug kruopštumo ir kantrybės reikalaujančio darbo ėmęsis Mantas Šerpenskas savo idėją įgyvendinti ėmėsi pataisos įstaigoje mažais ir nedrąsiais žingsneliais. Vis dėlto jo talentas čia buvo pastebėtas. Neturėdamas tam skirtų įrankių bei pavyzdžių, tačiau turėdamas tik muilo gabalėlį, vyras sukuria išskirtinius ir originalius darbus. Kiekviena detalė ir judesys juos darant gerai apgalvoti, nes muilas trapus, vos viena maža klaida gali viską sugadinti. Kiekvienas miniatiūrinis automobilio modeliukas – ypatingas, išpuoselėtas ir pritraukiantis žvilgsnį savo unikalumu.

Kalėjimų departamento nuotr.

Muilo modeliukai šiuo metu gražiai rikiuojami lentynoje, tačiau neilgam. Norėdamas įprasminti savo darbus, nuteistasis juos nori padovanoti vaikų dienos centrams – birželio 1 dieną, Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga.

GALERIJA

  • Nuteistasis stebina savo talentu: automobilių modelius kuria iš muilo
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Gintelis

cia tie pirmieji komentatoriai,tai tokiu sudu patys dvelkia,kad net per ekrana uzuodziu... ;)

Tiesiog

kūrybinė stovykla ...

ZK \\\\\.../////

Kad tik vezelino ne pritrūktų,tai mašinėlių tik prisiminimas liks.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS