Pamatęs vaizdą kelyje leipo juokais: nebūna blogo oro, būna prastas nusiteikimas! | kl.lt

PAMATĘS VAIZDĄ KELYJE LEIPO JUOKAIS: NEBŪNA BLOGO ORO, BŪNA PRASTAS NUSITEIKIMAS!

  • 7

Sakoma: „Nėra blogo oro, yra tik bloga apranga“, tačiau šiuo atveju, regis, ir gera apranga neišgelbės, kai automobilis – be stogo, o lietus pila lyg iš kibiro.

Būtent tokį neįprastą vaizdą važiuojant magistraliniu keliu Vilnius-Kaunas užfiksavęs kaunietis negalėjo sulaikyti juoko.

Smarkiai pliaupiant lietui greta važiavo „Saab“ kabrioletas, kurį vairuotojui pasiekus kelionės tikslą veikiausiai teks džiovinti ne vieną valandą, nes viskas automobilio viduje – neabejotinai permirkę.

„Nebūna blogo oro su kabriku, būna tik prastas nusiteikimas“, – šmaikštavo su portalo kauno.diena.lt redakcija vaizdo įrašu pasidalijęs vyras.

Artimiausių oro prognozių duomenimis, šeštadienio naktis bus mažai debesuota, temperatūra svyruos tarp 4–9 laipsnių šilumos, vietomis dirvos paviršių jau gali nubalinti šalnos. Dieną dangumi irsis debesys, protarpiais gali truputį palyti. Išsilaikys apysmarkis šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas. Vilniuje ir Panevėžyje oras šils iki 14, Šiauliuose iki 13 laipsnių. Kaune ir Klaipėdoje bus apie 15 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį temperatūra pažemės iki 2–8 laipsnių šilumos, tik prie jūros bus laipsniu kitu šilčiau. Dirvos paviršiuje numatomos šalnos. Dieną vyraus nepastovus debesuotumas, vietomis trumpai ir negausiai palynos, tačiau gausesnių kritulių nenumatoma. Pūs žvarbokas šiaurinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Šiauliuose bus apie 12, Kaune ir Panevėžyje apie 13 laipsnių šilumos. Klaipėdoje oras šils iki 14 laipsnių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nu jo

Mūsų ubagai...

kestutis

Sugedo stogas ir tiek

Anonimas

Karščiuoja. Skuba pasiskiepyti...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS