Įspėjimas vairuotojams: Kaune eismą paralyžiuoja sniegas ir avarijos | kl.lt

ĮSPĖJIMAS VAIRUOTOJAMS: KAUNE EISMĄ PARALYŽIUOJA SNIEGAS IR AVARIJOS

  • 13

Kauno apskrities policijos pareigūnai įspėja, kad Kaune, Parodos gatve kylant į kalną, dėl slidžios kelio dangos formuojasi spūstys. Sudėtingos eismo sąlygos ir avarijos fiksuojamos ir kitose miesto vietose.

Pasak pareigūnų, eismo įvykių Parodos gatvėje registruotų nėra, tačiau rekomenduojama pasirinkti kitą maršrutą.

Vairuotojai Kaune praneša, kad eismą paralyžiavo eismo įvykis važiuojant nuo Kauno link Klaipėdos, ties 191-192 kilometru.

Taip pat fiksuojamas didelis automobilių srautas važiuojant link prekybos ir laisvalaikio centro "Mega", Varnių gatvėje ir judrioje Tunelio gatvėje, važiuojant link prekybos centro "Molas".

Apie 18.30 val. kauniečiai dalijosi informacija apie didžiules spūstis miesto centre, Karaliaus Mindaugo prospekte, taip pat ir važiuojantiems link Kauno pilies.

Panašiu metu nepravažiuojamas tapo ir Ateities plentas, važiuojant link Petrašiūnų, taip pat ir Murava, važiuojant link miesto centro.

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų atsižvelgti į esamas oro sąlygas, pasirinkti saugų greitį bei laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių kelyje, kad saugiai pasiektume kelionės tikslą.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Edmundas

Zmones visai nukvako , jau ir zingsnio negali zengti be automobilio.

skaitytojas

šūdinesnio video jau neįmanoma įkelti.

a

5ryto o keliai kaune baisus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS