Pas pacientą skubėjusiems medikams patiems prireikė pagalbos | kl.lt

PAS PACIENTĄ SKUBĖJUSIEMS MEDIKAMS PATIEMS PRIREIKĖ PAGALBOS

  • 8

Ketvirtadienį skubėdamas pas pacientą į nemalonią situaciją pakliuvo greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Miško kelyje užklimpusiems medikams į pagalbą skubėjo ne tik ugniagesiai, pareigūnai, bet ir vietiniai gyventojai.

„Kartais taip nutinka, kad, skubėdami pas greitosios medicinos pagalbos laukiantį pacientą, patys tampame tais, kuriems prireikia pagalbos. Šiąnakt, vykdami į iškvietimą, tikrąja to žodžio prasme užklimpome“, –pasakojimą socialiniame tinklalapyje pradėjo Kauno greitosios pagalbos atstovai.

Pasak jų, visa medikų automobilio gelbėjimo operacija truko net keletą valandų, o į ją buvo pajungti ugniagesiai, policija.

„Mus gelbėti vykę ugniagesiai pakeliui taip pat užklimpo“, – apie tai, kad gelbėjimo operacija buvo sudėtinga, užsimena jie.

Galiausiai, kaip teigia greitosios pagalvos atstovai, ekipažas buvo išvaduotas.

Dėkojame visiems prisidėjusiems, padėjusiems, o ypač – pilietiškam Vainatrakio gatvės gyventojui.

„Dėkojame visiems prisidėjusiems, padėjusiems, o ypač – pilietiškam Vainatrakio gatvės gyventojui, kuris, pasitelkęs traktoriaus jėgą, mus ir išvadavo“, – padėkos žodžių negailėjo medikų atstovai.

Apie neeilinę situaciją užsimenama ir Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje.

Kaip rašoma joje, į pagalbą medikų ekipažui buvo išsiųsti ugniagesiai, tačiau prie medikų automobilio dėl itin prastos kelio būklės privažiuoti nepavyko.

„Apie įvykį informuota Kauno miesto gatvių avarinė tarnyba, tačiau jų technika buvo užimta ir atvykti negalėjo“, – rašoma suvestinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Tam.......dauno sindromas pas tave

vyrai\\\\\\\\\

pagaliau išpiskit ta Lana,kad nekniauktu.

...

Ach: "į pagalbą medikų ekipažui buvo išsiųsti ugniagesiai, tačiau prie medikų automobilio dėl itin prastos kelio būklės privažiuoti nepavyko" - PATS TIKRIAUSIAS Krabo 'rūpinimosi' miesto pakraščiais įrodymas... kas ten DAR prie Kauno prisijungt norit? („Apie įvykį informuota Kauno miesto gatvių avarinė tarnyba, tačiau jų technika buvo užimta ir atvykti negalėjo“)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS