Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams | kl.lt

PATIRTIS, PAŽANGA IR ATSAKOMYBĖ – TAI, KO LABIAUSIAI REIKIA PACIENTAMS

  • 4

„Dent–Art“ odontologijos klinikai – 27-eri. Tokio amžiaus žmogų vadiname subrendusiu. Klinikos kolektyvą galima vadinti patyrusiu, bet kartu ir inovatyviu: čia dirbama naudojantis naujausia odontologijos aparatūra, taikomi pažangiausi dantų gydymo,  protezavimo ir ligų profilaktikos metodai.

Vieta eksprese

„Taip, mes turime visą pažangiausią medicinos aparatūrą. Tai yra būtina sąlyga, norint suteikti pacientams reikalingas paslaugas profesionaliai ir komfortiškai“, – savo kolektyvo darbą pristato „Dent–Art“ odontologijos klinikos direktorė dr. Irma Rubikienė.

Ji pabrėžia, kad tokius reikalavimus kelia odontologo profesija, ir pajuokauja, kad neturint gerų darbo įrankių tektų išlipti iš ekspreso, kuris vadinasi XXI amžius.

„Dent–Art“ klinikoje atliekamas dantų gydymas suaugusiems ir vaikams. Tai  –plombavimas, dantų šaknų kanalų gydymas mikroskopu. Burnos chirurgija, implantacija, burnos  ertmės higiena, estetinis dantų plombavimas, dantų protezavimas, ortodontinis vaikų dantų gydymas – tai procedūros, kurių prireikus bet kuriam pacientui jos atliekamos taikant naujausius odontologijos pasiekimus. Klinika  turi sutartį su ligonių kasomis, todėl pensinio  amžiaus pacientams dantų protezavimas atliekamas nemokamai – už paslaugas nustatyta suma kompensuojama iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto.

„Dent–Art“ klinikos specialistų darbų kainos atitinka šiandieninę Lietuvos ekonominę situaciją, jos nėra aukštos.

Klinikoje dirba aukščiausios kategorijos gydytojai specialistai, turintys tarptautinius master class įvertinimus, tobulinę savo žinias įvairiose užsienio šalyse.

„Jei norėtume sukabinti mūsų darbuotojų sertifikatus, liudijančius jų pasiekimus, ant  kelių sienų netilptų“, – šypsosi klinikos vadovė, gydytoja odontologė I. Rubikienė.

Saugo kiekvieną dantį

Geri klinikos pacientų atsiliepimai. Kaip sakoma, darbai kalba patys už save.

Kauniečiai ir kitų šalies miestų gyventojai „Dent–Art“ klinikos pacientai žino, kad čia neskubama šalinti dantų, jei dar bent kiek įmanoma juos pagydyti. Tai labai aktualu kiekvienam, nes kiekvienas dantis yra reikalingas.

„Mes, gydytojai, jei tik įmanoma, stengiamės išsaugoti dantis“, – sako specialistai. Juk visi žino, kad savas, prigimtinis dantis visada priimtinesnis nei protezuotas ar implantuotas. Neskubama šalinti ir protinių dantų, jei jie netrukdo.

Dantų šaknų kanalams užpildyti naudojamos kelios technikos, parenkamos individualiai profesionalaus gydytojo endodontologo. Klinika turi įrangą, kuri leidžia užtikrinti maksimaliai tikslų šaknų kanalų užpildymą plombine medžiaga. Darbo kokybė užtikrinama naudojant kompiuterinę rentgenodiagnostiką.

Apie chirurgiją – atskira tema

„Į keletą sakinių nesurašysi. Atsakomybė ir dar kartą atsakomybė. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad turime gydytoją - chirurgą, atliekantį pačias sudėtingiausias dantų implantavimo procedūras. Kiekvieno paciento dantų gydymą ar protezavimą gerai apgalvojame ir tariamės tarpusavyje, sudarydami optimalų veiksmų planą“, – tvirtina gydytoja I. Rubikienė.

Ne tik pacientams, bet ir specialistams svarbūs ilgalaikiai darbo rezultatai. Klinikos pacientai žino, kad, net ir baigus gydymą ar protezavimą, jie nebus palikti likimo valiai: profilaktinis patikrinimas – po pusės metų.

Vaikams – dėl grožio ir ilgam

Čia ypatingas dėmesys skiriamas vaikų dantų gydymui. „Mūsų mažiausi – keturmečiai. Gydome pieninius dantukus, nes turime ilgametę praktiką ir galime  pasakyti, kad vaikai, kurių pieniniai dantys sveiki ar laiku sugydyti, rečiau serga peršalimo ir sezoninėmis virusinėmis infekcinėmis ligomis“, – sako specialistė.

Ką pasirinkti: estetinį plombavimą ar laminates?

Dr. I. Rubikienė sako, kad abu variantai geri ir efektyviai padeda atkurti nuskilusius, nudilusius dantis, kurių spalva ar forma pakitusi. Ką rinktis geriausiai pataria gydytojas, išsamiai įvertinęs situaciją.

Profesionalūs gydytojai paciento dantų būklę vertina su didžiule atsakomybe, vadovaudamiesi ne tik patirtimi, bet ir vidine nuojauta, kuri neretai yra pati vertingiausia.

„Pacientams pasiūlome tą variantą, kuris bus „ilgam ir gerai“. Geriau neskubėti, apsvarstyti, nei padaryti greitai ir rizikingai“, – šiuo klinikos vadovės dr. I.Rubikienės principu vadovaujasi visas kolektyvas. Tada gydytojo darbą lydi sėkmė.

„Kiekviena šypsena turi savo istoriją. Lauksime Jūsų, gerbiami pacientai, ir rašysime jūsų istorijas savo klinikos metraštyje“, – atsisveikina dr. I.Rubikienė.

Klinikos „Dent–Art“ adresas – Sukilėlių pr. 102, Kaunas.

Telefono numeriai:  +37068676249, +3707721592

GALERIJA

  • Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams
  • Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams
  • Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams
  • Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams
  • Patirtis, pažanga ir atsakomybė – tai, ko labiausiai reikia pacientams
Klinikos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

T.

Kiek Kauno diena gavo už reklamą?O ko labiausiai reikia pacientams - tai gerų dantų ir normalių, ne plėšikiškų kainų...Tuomet ir tokios reklamos nereikės.

Buvę

Del dideliu kainu atsisakeme paslaugu. Kai uz vaiku plombas pradejo imti,kaip uz suaugusiu,priemem sprendima susirasti kitus specialistus,del ko visai nesigailim

pacientams

labjausiai reikia kad gydytoju godumas nebūt beribis - kur matyta kad du implantai kainuotu tūkstančius EU? Ir kitos paslaugos neįkandamos..Nors LR Konstitucija pabrėžia kad Lietuvoje medicina privalo būti nemokama.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS