Po eglutės įžiebimo šventės – papildomi viešojo transporto maršrutai | kl.lt

PO EGLUTĖS ĮŽIEBIMO ŠVENTĖS – PAPILDOMI VIEŠOJO TRANSPORTO MARŠRUTAI

  • 4

Jau šį šeštadienį Kaune bus įžiebta kalėdinė eglė. Į šventę ir po jos keliauti į namus patogiausia viešuoju transportu. Organizuojami ir papildomi maršrutai.

Lapkričio 25 d. nuo 19.30 val. Rotušės aikštėje vyks Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė, kurios numatoma pabaiga – apie 20.30 val.

Kauno miesto savivaldybė informuoja, kad po renginio, apie 20.45 val., iš Kauno pilies stotelių keleivius veš šie autobusų maršrutai: 35A (Vilniaus g.–Freda, 37-ojo Juozo Grušo meno gimnazija–Partizanų g.), 40-asis (Urmo turgus–(Partizanų g.)–Kauno ligoninė (Šilainiai).

Taip pat keleiviai galės rinktis šiuos troleibusų maršrutus: 1-ais (Islandijos pl.–Vaidoto g., 5-ojo Petrašiūnai–Varnių g. (tik link Petrašiūnų), 7-asis (Partizanų g.–Kaniūkai, 10-ojo A Partizanų g.–Kėdainių g., (tik link Partizanų g.) bei 11-asis (Islandijos pl.–Kaniūkai (tik iki Islandijos pl.).

Primename, kad šiais metais pagrindinė Kauno eglė bus „Angelų palydėta“, jos puošyba rūpinasi menininkė Jolanta Šmidtienė. Rotušės aikštėje jau statoma ši kalėdinė puošmena, ant kurios nutūps didelės plunksnos.

Pasirengimas Kalėdoms Rotušės aikštėje įgauna pagreitį

Regimanto Zakšensko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Soslan

Trys Karaliai sveikina Kauną 2024 metų Sausio 6 diena Kauno tautines kultūros centras

Stebėtojas

O autobusas 23 , kaip visada . Retai važiuos , nuo tilto stotelės . Eik pėškute

Jo tai kuri grazesne :))))

Tai Vilnius su Talinu ar Ryga nesivaržo :))) 200 tūkstančių auru And piramides ir laidu išleis ir žiūrės į kitus miestukus ar laimes :))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS