Pokyčiai Mastaičiuose: atidarys naują mokyklą | kl.lt

POKYČIAI MASTAIČIUOSE: ATIDARYS NAUJĄ MOKYKLĄ

  • 3

Šią vasarą Mastaičiuose prasidėjo naujos pradinės mokyklos-daugiafunkcio centro statybos, kurios bus baigtos 2022 m. rudenį, todėl miestelio vaikai jau kitus mokslo metus pradės naujoje mokykloje.

Šiuo metu Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos Mastaičių skyriaus mokiniai mokosi Lietuvos policijos mokyklai (LPM) priklausančiose patalpose. „Kadangi Mastaičiuose bus nauja mokykla, permainų sulauks ir Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokykla – bus likviduoti šios ugdymo įstaigos Mastaičių ir Pažėrų skyriai“, – aiškino Kauno rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Petkevičius.

Mastaičių mokykloje-daugiafunkciame centre bus įsteigtos keturios ikimokyklinio, dvi priešmokyklinio amžiaus vaikų grupės ir aštuonios pradinės klasės. Į naują ugdymo įstaigą bus perkelti Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos Mastaičių skyriaus priešmokyklinio ugdymo grupėse ir pradinėse klasėse besimokantys vaikai. 5–10 klasių mokiniams (penkių klasių komplektams) bus sudarytos sąlygos mokytis Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos patalpose (Vytauto g. 4, Garliava). Mokyklos Pažėrų skyrius bus likviduotas dėl prastos pastato būklės, o vaikai taip pat perkelti į naujai pastatytą Mastaičių mokyklą-daugiafunkcį centrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Covids

... ta mokykla kyla "per politika" ... Viskas gerai, bet ... kartu ir nevisai gerai.

Pažėrų mokykla

veikė tarpukariu buvusioje Šaulių salėje.Gaila kad pastatas nyksta.Ne viena karta iš ten buvusios aštuonmetės išėjo į gyvenimą.Gaila,tačiau nyksta ir Lietuva...

Skeptikas \\\\\.../////

Mastaičiuose 1 atidarys,kitur 3 uždarys.Ligonines tik UŽDARO.Šlovė KGB.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS