Policijos diena Raudondvaryje: pareigūnų priesaika, apdovanojimai ir nuotaikingas koncertas | kl.lt

POLICIJOS DIENA RAUDONDVARYJE: PAREIGŪNŲ PRIESAIKA, APDOVANOJIMAI IR NUOTAIKINGAS KONCERTAS

  • 2

Angelų sargų dienos išvakarėse Raudondvario dvaro šeimininkais tapo policijos pareigūnai. Čia jie paminėjo savo profesinę šventę.

Šventė prasidėjo iškilmingu vėliavos grupės įžygiavimu ir naujų Kauno policijos pareigūnų priesaika. Girdint būsimiems kolegoms ir vadovams, policininkai prisiekė ištikimai tarnauti Tėvynės ir jos žmonių labui.

"Jau antrus metus iš eilės policijos dienos šventė dėl koronaviruso kiek kitokia, tačiau ji mums tiek pat svarbi. Turime džiaugtis, kad galime taip gausiai visi susirinkti. Šie metai mums buvo kupini iššūkių, buvo labai sudėtingi, tačiau išmokome dirbti kiek kitaip, prisitaikėme prie situacijos. Norisi visiems padėkoti už nuoširdų darbą, atsidavimą ir pasiaukojimą. Būkite stiprūs, kantrūs, o svarbiausia – sveiki", – Policijos dienos proga pareigūnus sveikino policijos generalinio komisaro pavaduotojas Saulius Tamulevičius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Mindaugas Baršys, dėkodamas kolegoms už jų darbą, ragino palaikyti vienas kitą, nepamiršti padrąsinti.

Tradiciškai Angelų sargų dieną yra pagerbiami labiausiai nusipelnę pareigūnai. Apdovanojimų, padėkų, gražiausių sveikinimo žodžių, gėlių, apkabinimų netrūko ir šįkart.

Profesinės šventės proga pareigūnai sulaukė sveikinimų ir iš Kauno rajono savivaldybės. Trims policijos pareigūnams įteikti aukščiausi savivaldybės apdovanojimai (vienas medalis ir dvi plaketės su rajono simbolika), o keturiems – padėkos.

Už profesionalumą ir nuopelnus teisėsaugos srityje medaliu (pasižymėjimo ženklu) apdovanota Kauno rajono policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Živilė Liutkevičė. Plaketės įteiktos Kauno rajono policijos komisariato 1-ojo ir 2-ojo veiklos skyrių vyr. tyrėjoms Anetai Laimutei Lazarevičiūtei ir Monikai Mazur. Padėkomis apdovanoti tyrėjai Erikas Pocius, Laurita Kazlauskė, Karolis Atkočiūnas ir mobiliojo būrio vadas Ričardas Knatauskas.

Pareigūnus taip pat pasveikino ir prokuratūros, Kauno miesto savivaldybės atstovai, policijos veteranai.

Kokia gi šventė be muzikos – nuotaikingą koncertą policijos pareigūnams dovanojo operos solistai Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas. O pasibaigus renginiui visi vaišinosi šventiniu tortu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Asas

Seniai paleido, kad tokias pievas rasai?

policajai issikele sau baliu

uz is ubagu atimtus pinigus....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS