Prekybos miestelyje jau kvepia Kalėdomis | kl.lt

PREKYBOS MIESTELYJE JAU KVEPIA KALĖDOMIS

  • 4

Prekybos miestelis „Urmas“ jau gyvena Kalėdų laukimu. Akį džiugina papuoštos vitrinos, tviska lemputės, kalėdinės girliandos. O prekybininkai jau pasiruošę padėti ieškantiesiems dovanų, šventinių dekoracijų ir galvojantiesiems, kaip šiemet atrodys Kalėdų stalas.

Kviečia pasiruošti iš anksto

Daugelio krautuvėlių lentynose jau pūpso ir paruoštos supakuotos dovanos. O jei norite brangiausiems žmonėms suruošti ir papuošti dovanas patys, prekybininkai pasiruošę jums padėti išsirinkti, pasiūlyti, patarti. Bet ne paslaptis, kad tam reikia nemažai laiko, todėl prekiautojai kviečia atvykti jau dabar, pasivaikščioti, pasižvalgyti, įvertinti ir tada įsigyti tai, kas labiausiai tiks dovanai.

O rinktis prekybos miestelyje tikrai yra iš ko: 2,5 tūkst. parduotuvių rasite dovaną ir vaikui, ir seneliui, ir sutuoktiniui, ir tėvams, ir draugams bei kolegoms. Tai žaislai, šilti drabužiai, interjero detalės, namų apyvokos daiktai, buitinė technika, mobilieji telefonai, papuošalai, mielos smulkmenos.

Prekybos miestelyje įsikūrusiame Centriniame Kauno turguje rasite ne tik kuo nukrauti šventinį stalą, bet ir kuo pradžiuginti tikrą gurmaną: aukščiausios kokybės prieskonių, padažų, kavos, rudojo cukraus, rytietiškų ir itališkų saldumynų, delikatesinių rūkytų mėsos gaminių.

Beje, kad pasiruošimas šventėms vyktų sklandžiai, turguje pas prekybininkus reikalingų produktų galite užsisakyti iš anksto ir pasiimti sutartą dieną.

Pradėjo nuo dekoracijų

Jei dovaną gaminsite patys ar norėsite ją išradingai papuošti, Raudonajame pasaže rasite parduotuvę, kurioje – pribloškiantis pasirinkimas visko, ko reikia tokiam darbui.

Pasak prekybininkų, šiuo metu labiausiai perkama su šventėmis susijusi produkcija yra įvairios kalėdinės dekoracijos ir lemputės. Vis daugiau žmonių bei įmonių siekia sukurti namuose ir biuruose išskirtinę šventinę nuotaiką, todėl dar gerokai prieš šventes ieško kuo įdomesnių, dar nematytų puošmenų.

Anksčiau visi pirmiausia galvodavo, kaip papuošti būsto vidų, dabar vis daugiau dėmesio skiriama ir namo fasadui bei kiemui. Perkamos kokybiškesnės, laukui skirtos girliandos ir dekoracijos.

Didžiulis girliandų ir dekoracijų pasirinkimas – didelėse baltose palapinėse abipus Vakarinės galerijos. Prie vienos iš jų ranka moja ir kviečia užeiti iš tolo matomas net 6 m aukščio Kalėdų Senelis.

Gausų šventinės produkcijos asortimentą prekybos miestelyje papildys Raudonajame pasaže nuo lapkričio 24 iki gruodžio 24 d. vykstanti Kalėdų mugė.

Prekybos miestelis „Urmas“ laukia jūsų pirmadieniais–penktadieniais nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais nuo 9 iki 17 val., o sekmadieniais nuo 9 iki 15 val.

Patogiai atvykti čia galite ir viešuoju transportu: 8, 9, 12, 15, 16 maršrutų troleibusais; 6G, 6, 17, 17G, 20, 28, 40, 36, 41, 43 autobusais ir 54, 57, 51 mikroautobusais.

GALERIJA

  • Paklausu: pasak prekybininkų, šiuo metu labiausiai perkama su šventėmis susijusi produkcija yra įvairios kalėdinės dekoracijos ir lemputės.
  • Prekybos miestelyje jau kvepia Kalėdomis
  • Prekybos miestelyje jau kvepia Kalėdomis
  • Prekybos miestelyje jau kvepia Kalėdomis
  • Prekybos miestelyje jau kvepia Kalėdomis
"Urmo miestelio" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Kokios nachrien Kalėdos ? Ruoškitės geriau kitų metų Šv. Valentino dienai....

Kalėda

Kai nuo lapkričio pradeda visus kvėpinti Kalėdomis, tai darosi neskanu. Prekybininkų gobšumas begalinis - lėkit bėkit, dovanas tik pirkit, o mes trinsime iš džiaugsmo delnus, matydami kaip ta avinų banda kimba ant meškerės. Po Naujų antrą diena žiūrėk pradės plauti žmonėms smegenis apie Velykas ir margučius.

...

Dar vienas taškas 'pabėgėlių' veikimui. :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS