Projekto „Metų kaunietė“ finalas: išrinktas dalyvių šešetukas! | kl.lt

PROJEKTO „METŲ KAUNIETĖ“ FINALAS: IŠRINKTAS DALYVIŲ ŠEŠETUKAS!

  • 5

Įžiebti viltį ir šviesą kitiems. Noras dalytis gerumu ir žiniomis su kitais. Jausmas, kad esi ten, kur turi būti. Nelaukdamos dėkingumo žingsniuoja vis pirmyn, nes tiki tuo, ką daro. Nelaukia, kol kas nors kitas viskuo pasirūpins ar pakeis situaciją.

Tai tik maža dalis įkvepiančių teiginių, apibendrinančių „Metų kaunietės“ rinkimų 20 moterų, merginų požiūrį į aplinkinius, į save ir į gyvenimą.

Taip, kiekviena verta didžiausios pagarbos ir nuoširdžiausios padėkos. Kiekvienos pastangos reikalingos ir prisidėjo prie teigiamų pokyčių aplinkinių gyvenime, buvo pastebimos ir viso miesto, šalies mastu.

Kviečiame balsuoti už vieną ar kelias finalo dalyves ir išrinkti „Metų kaunietę 2023“.

Metų kaunietės paskelbimo ir apdovanojimo iškilmės – kovo 7-ąją Kauno valstybiniame muzikiniame teatre. Renginį globoja Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda.

„Metų kaunietės“ rinkimų dalyvių finalinis šešetukas:

01. Aušra Jurevičienė – Lietuvos šuolių į vandenį ir plaukimo trenerė, dirbanti Kauno plaukimo mokykloje ir Kauno lopšelyje-darželyje „Vyturėlis“. Plaukti moko ir autizmo spektro sutrikimų turinčius vaikus. Laisvalaikiu jau dešimt metų savanoriauja psichologinę pagalbą vaikams ir paaugliams teikiančioje „Vaikų linijoje“.

03. Deimantė Bukeikaitė – vienos didžiausių nacionalinių nevyriausybinių organizacijų Lietuvos „Carito“ generalinė sekretorė, kartu su komanda teikianti kasdienę pagalbą vienišiems senjorams, vaikams, šeimoms, kitiems sunkumų patiriantiems žmonėms, aktyviai bendradarbiauja ieškant sprendimų per pandemiją, dėl nelegalių migrantų, dėl pagalbos nuo karo kenčiantiems Ukrainos žmonėms.

08. Irena Viktorija Stančiauskienė – ilgametė Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė, su kolektyvu įgyvendindama daugybę veiklų vadovaujasi šūkiu „Biblioteka – ne vien knygos“, diegia įvairias skaitymo malonumą priartinančias naujoves, pvz., knygomatus.

09. Jurgita Plisienė – Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorė, Kauno klinikų Kardiologijos klinikos kardiologė, Konsultacijų ir diagnostikos skyriaus vadovė, daug dėmesio skirianti švietimui, širdies ir kraujotakos sistemos ligų prevencijai, taip pačiu efektyviausiu būdu gelbėdama pacientų gyvybes ir gerindama jų gyvenimo kokybę.

13. Regina Navickienė – pirmojo privataus turizmo informacijos centro įkūrėja, aukščiausios kategorijos gidė, turizmo Kaune ir Lietuvoje puoselėtoja, rengianti kitus gidus, turizmo specialistus, dirba mokslinį darbą. Vien pernai suorganizavo apie 30 nemokamų ekskursijų po Kauną.

14. Rugilė Dailidaitė – Lietuvos šokių asociacijos prezidentė, Kauno Aleksandro Kačanausko muzikos mokyklos mokytoja, RED šokių studijos įkūrėja ir choreografė, užauginusi ne vieną šokėjų kartą, garsinančių Kauno ir Lietuvos vardą visame pasaulyje. Jos iniciatyva Lietuvos šokėjai ir studijos susibūrė į šokių asociaciją ir surengė pirmuosius hiphopo šokėjų apdovanojimus.


Balsuoti galite:

• DIENRAŠTIS: išsikirptą ir užpildytą specialų kuponą siųsti adresu: Metų kaunietė, „Kauno dienos“ laikraščio redakcija, I. Kanto g. 18, 44296 Kaunas, arba įmesti į specialią balsavimo dėžę prenumeratos skyriuje I a. 1 kuponas = 10 balsų. Esant galimybei, dienraščio iškarpas prašom į redakciją siųsti paštu.

• SMS: trumpąją žinutę (Lietuvoje) siųsti numeriu 1679 su tekstu „MKA XX“. XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio portale. SMS kaina – 1 euras. 1 SMS = 10 balsų.

• PORTALAS: kaunodiena.lt rubrikoje „Metų kaunietė“. Portale už vieną kandidatę galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Nuo vasario 22 d. iki kovo 4 d. 12 val. balsuodami iš šešių finalininkių rinksite nugalėtoją. Kovo 5–6 d. susumuosime rezultatus.

Kovo 7 d. Metų kaunietę paskelbsime finaliniame renginyje.

Dienraštis „Kauno diena“ dėkoja projekto mecenatui „Fi Clinica“; pagrindiniams rėmėjams „Kauno tiltai“, „Bosca be alkoholio“, „Vikonda grupė“; rėmėjams „Jukata“, „Kauno grūdai“, „Heiga Group“, „Volfas Engelman nealkoholinis“, „Mano būstas“, „Ribas Jewellery“; partneriams „Etapas Group“, „Centro kredito unija“, „SDG“, „Stiklita“, „Ilgiausi limuzinai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Sunku aną perspjauti,

bet stengtis reikia.

Kleckas

Baikite tą konkursa. Ar neužtenka tos nugalėtojos, kur Karpavičių patvarkė?

Anonimas

as galvoju kad kai kures kandidtes renka pagal isvaizda o ne pagal nuopelnus Kaunui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS