Raudondvario bendruomenė aukojo beglobiams gyvūnams | kl.lt

RAUDONDVARIO BENDRUOMENĖ AUKOJO BEGLOBIAMS GYVŪNAMS

  • 3

Pats svarbiausias dalykas šiuo metu mūsų visų gyvenime – taikos išsaugojimas ir pagalba kovojančiai Ukrainai. Bet nepamirškime, kad ir Lietuvoje yra labai daug tų, kam reikalingas rūpestis ir dėmesys.

Raudondvario kultūros centras, Raudondvariečių bendruomenė ir Raudondvario kaimo bendruomenės centras susijungė ir surengė jau antrąjį virtualųjį aukcioną „Išparduodam žiemą“. Jo metu surinktos lėšos buvo paskirtos gyvūnų prieglaudos „Penkta koja“ augintiniams.

Labai džiugu, kad šį kartą aktyviai įsitraukė ir vietinis verslas. Aukcione buvo siūloma įvairių grožio procedūrų, maitinimo paslaugų, edukacijų. Bendruomenių nariai nepagailėjo vertingų daiktų, dėl kurių azartiškai varžėsi ir ne tik raudondvariečiai. Statymai vyko ne pinigais, bet šunų maisto skardinėmis. Per pirmąjį aukcioną 2021 m. pastatytos buvo 222, šiais metais – 297 skardinės.

Pasibaigus aukcionui Raudondvariečių bendruomenės atstovai į gyvūnų prieglaudą atvežė maistą, o prieglaudos gyventojai visiems organizavusiems aukcioną ir pirkusiems jo daiktus tarė garsų ir nuoširdų „Au“ (Ačiū).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Adelė

Šaunuoliai raudondvariečiai su savo įkvėpėja ir siela Aušra

Reikėtų

Paaukot senelių namams ir slaugos ligoninėms, juos jau visi pamiršo

Joris

Negi raudondvariečiai tik gyvūnųs myli,o aš moteris....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS