Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių | kl.lt

REKONSTRUOJAMOJE LAISVĖS ALĖJOS DALYJE PASIGEDO ŠIUKŠLIADĖŽIŲ

  • 22

Dalį rekonstruotos Laisvės dalies darbininkai atvėrė dar rugpjūčio pradžioje, tačiau miestiečiai pasigedo šiukšlių dėžių. Kauniečiai stebisi, jog ant suoliukų prisėda nemažai praeivių, tačiau šiukšliadėžių kol kas niekur nematyti.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietis Jonas ir stebėjosi, jog tvarkomoje Laisvės alėjos vietoje dar nėra pastatyta šiukšliadėžių. Anot vyro, kol kas tai sukelia nepatogumų, o nekultūringi praeiviai, neradę, kur išmesti šiukšlių, jomis užteršia pačią gatvę.

„Kodėl renovuotose alėjos vietose nėra nei vienos šiukšlių dėžės? Kaip ir nematyti tam numatytų vietų“, – savo pastebėjimais pasidalijo skaitytojas.

Portalas kauno.diena.lt šią situaciją paprašė pakomentuoti Laisvės alėjos rekonstrukcijos rangovų – bendrovės „Kauno tiltai“. Jos atstovai tikino, kad šiukšlių dėžės pagrindinėje miesto pėsčiųjų gatvėje tikrai bus. Jos atsiras greitu metu.

„Rekonstruojamai Laisvės alėjai šiukšliadėžės gaminamos pagal specialų užsakymą ir tai yra vienetinis gaminys. Prieš keletą dienų gautas šiukšliadėžes netrukus pradėsime tvirtinti, tad jos savo vietose bus artimiausiu metu“, – portalui kauno.diena.lt komentavo bedrovės „Kauno tiltai“ Gatvių tiesimo aikštelės vadovė Jolanta Varkalienė.

Ji nurodė, kad šiuo metu jau įvykdyta apie 70 proc. rekonstrukcijos darbų.

„Nors Laisvės alėjos rekonstrukciją numatyta baigti kitų metų vasarą, tikėtina, kad iki šių metų pabaigos baigsime kloti granito dangą ir Laisvės alėja bus atverta pėsčiųjų judėjimui. Pavasarį liks sutvarkyti įėjimus į pastatus, apželdinti žalias zonas, taip pat mažosios architektūros ir kiti smulkūs darbai“, – apie tai, jog tikimasi anksčiau laiko iš Laisvės alėjos pašalinti statybines tvoras užsiminė J.Varkalienė.

GALERIJA

  • Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių
  • Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių
  • Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių
  • Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių
  • Rekonstruojamoje Laisvės alėjos dalyje pasigedo šiukšliadėžių
Laimio Steponavičiaus nuotr.
Gairės: Laisvės alėja, rekonstuojama Laisvės alėjos dalis, šiukšliadėžė, pasigedo šiukšliadėžių, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

ALGIS

ŠIUKŠLĖM KRAUT -- TIE BETONINIAI KETURKAMPIAI , APLINK MEDŽIUS .

Antanas

Mane visuomet nemaloniai nuteikia P.Matjošaičio turtų demonsteracija .Nejaučiu jokio pavydo-nei balto nei juodožTa t o k i a įkyri jo dvarų ir rezidencijų demonstracija kvepia ..tiktai ne statybiniais dažais. ..NEESU kaunietis ,bet ..p.Mere ,gal mažiau tos personalinės ekvilibristikos ir meilės savo turtui ,o ne miestui... Nu gana ,nes nesmagu darosi visa tai matyti ir girdėti.Galėtumėt "susiskleisti"/

kaunietė

na ką jūs komentatoriai išmanot- čia gi europinis stilius, manau kad jauni "komandos"visvaldybės nariai pakopijuoja, taip kaip ir su surūdijusiais rėmais ale gėlėms prieš savivaldybę..o kad mūsų Laisvės alėja savita ir tą išlaikyt reikėtų , tai jiems dzin ..užtat ir nyku, kad pilka, kad gėliu nėra , kurios pagyvintų vaizdą..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS