Samariečių talkininke tapo kavinė | kl.lt

SAMARIEČIŲ TALKININKE TAPO KAVINĖ

"Juk tikime, kad Kalėdos – stebuklų metas. Tai ar ne stebuklas, kad Senamiestyje, Muitinės gatvėje, įsikūrusios kavinės "Sanum Gustum" šeimininkas Povilas Butkus pasiūlė mūsų bendrijos Kauno skyriui kalėdinę dovaną – tris gruodžio sekmadienius nemokamai vaišinti pietumis socialiniame nepritekliuje gyvenančius kauniečius ir jų šeimos narius ir drauge pabūti prie Kauno rotušėje įžiebtos Kalėdų eglutės", – džiaugėsi Lietuvos samariečių bendrijos (LSB) Kauno skyriaus pirmininkas Mindaugas Vėlyvis.

Kauno samariečiai pageidavusiesiems nemokamai papietauti minėtoje kavinėje išdalijo net 180 kuponų.

Kaip sakė P.Butkus, kavinėje pietavo ne tik suaugusieji, bet ir vaikai, kurie noriai valgė pateiktas sriubas, rinkosi vieną iš dviejų karštų patiekalų, vaišinosi kompotu, pyragėliais. Pietaujančiųjų buvo tiek daug, kad "Sanum gustum" kavinės personalui turėjo talkinti patys samariečiai. Šią pareigą – aptarnauti atėjusius papietauti žmones ypač noriai atliko LSB Kauno skyriaus savanoris Tomas Bočkovas.

"Skanu, labai skanu", – konstatavo šešiametis Domas, pietavęs kavinėje su savo mama, kuri buvo labai nustebinta, kai sužinojo, kad pietus finansavo ne ES, o kavinės savininkas.

"Malonu, kad žmonės buvo patenkinti patiekalais ir aplinka, kurioje pietavo, kad nebuvo jokių incidentų. O aš patenkintas baigdamas metus geru darbu", – neslėpė džiaugsmo P.Butkus, o M.Vėlyvis ne tik padėkojo už prasmingą iniciatyvą, bet ir išreiškė viltį, kad ji bus tęsiama ir kitais metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

S

Ką čia tas vienas komentatorius norėjo pasakyti nelabai supratau. Supratau tik tiek, kad gramatikos neprošal jam būtų pasimokyti.

Lietuvis

Samarieciai,maltieciai,salvation army,tai yra veikiencios organizacijos,kodel jos Lietuvoje?manau jos nereikalingos,reiktu kurt savo nepriklausomas organizacijas,o ne imt uzsenieciu.Ar musu valdzia nemoka,negali ar verslininkai nenori?ar kas nors yra paslepta labiau tuose paramose?Idomi fraze yra ateinam,avies kailyje,o elgiames,kaip vilkai.Gal teko girdet ar daznai buna gyvenime pasitaikanti si fraze realybeje?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS