Savaitgalį Panemunėje – viešojo transporto pokyčiai | kl.lt

SAVAITGALĮ PANEMUNĖJE – VIEŠOJO TRANSPORTO POKYČIAI

  • 4

Dėl vykdomų darbų Vaidoto gatvėje, savaitgalį keisis kai kurie viešojo transporto maršrutai. Automobilių eismas nebus stabdomas, laikini pokyčiai palies tik troleibusų keleivius.

Kauno miesto savivaldybė praneša, kad savaitgalį Panemunėje esančioje Vaidoto gatvėje bus remontuojamas apšvietimas ir montuojami nauji LED šviestuvai. Dėl šių darbų laikinai vietomis gali tekti išmontuoti ir kontaktinį troleibusų tinklą. Todėl kauniečiai, vykstantys į Panemunę viešuoju transportu, turi atkreipti dėmesį į laikinus maršrutų pakeitimus ir nepasimesti, jei lauktas troleibusas neatvažiuos iki tam tikrų stotelių.

Skelbiama, kad dėl numatytų darbų laikinai keisis viešojo transporto eismas. 1-ojo ir 4-ojo maršrutų troleibusai važiuos tik iki Tilto gatvės stotelės.

Gegužės 7–8 dienomis bus papildomai organizuojamas 30-as autobuso maršrutas (Tilto g.–Vaidoto g.). Jis važiuos nuo Tilto gatvės iki Vaidoto g. stotelės.

Darbai prasidės gegužės 7 d. vidurnaktį (iš penktadienio į šeštadienį) ir tęsis iki gegužės 9 d. 4 val. ryto.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ooo

Teroristas Putinas turi but sunaikintas

Krabai gerai

orientuojasi ir tamsoje.Tai padeda jiems medžiojant grobį.O tamsą aplinkiniams skleidžia varydami propagandą apie savo "gerus" darbus Kauno labui.

pons

Bet ir gyventojams nušvies :) O šiaip ten labai reikėjo geresnio apšvietimo, kada rudenį teko važiuoti, tai taip tamsu atrodo, kaip pagrindinė gatvė, tai tikrai turi būti normaliai apšviesta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS