Savanorių prospekte eismą sutrikdė dingusi elektra | kl.lt

SAVANORIŲ PROSPEKTE EISMĄ SUTRIKDĖ DINGUSI ELEKTRA

  • 3

Šiek tiek po pietų Kauno vairuotojai pateko į chaosą. Dėl elektros dingimo pagrindinėje miesto arterijoje – Savanorių prospekte neveikė dalis šviesoforų, todėl eismas negalėjo vykti sklandžiai.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, kad Savanorių ir K.Petrausko gatvės sankryžoje apie 14.10 val. neveikė šviesoforas. Savanorių prospektu vairuotojai galėjo laisviau judėti, nes čia – pagrindinis kelias. Tačiau norint pasukti į kairę, teko gerokai palaukti. Iššūkių kilo ir iš K.Petrausko ir Utenos gatvių važiuojančiam automobilių srautui.

„Kai neveikia šviesoforai, eismas tampa chaotiškas. Kai kurie negali pasukti, kiti bando įsprausti automobilį, nestebi kelio ženklų“, – pastebėjo vienas vairuotojas.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kodėl neveikia minėtos sankryžos šviesoforas, tačiau paaiškėjo, kad problemų yra ir kitoje vietoje.

„Savanorių prospekte neveikia aštuoni šviesoforai. Bet tai – ne mūsų kaltė. Dingo elektra. Mūsų specialistai buvo nuvažiavę, bandė pajungti šviesoforus, tačiau nieko nesigavo. Sėdime visi ir laukiame, kol elektra vėl atsiras“, – informavo miesto šviesoforais besirūpinančios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ vadovas Petras Švažas.

Dar kalbant telefonu ir aiškinantis, kuriose tiksliau sankryžose nėra elektros ir neveikia šviesoforai, elektra atsirado ir dispečeriai pranešė, jog vėl viskas pradėjo veikti. Tad tikimasi, kad dėl laikinai neveikusių šviesoforų, vairuotojai didelių bėdų nepatyrė ir nepraradę budrumo, stebėjo kelio ženklus ir nesukėlė eismo įvykių.

GALERIJA

  • Savanorių prospekte eismą sutrikdė dingusi elektra
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: šviesoforai, neveikė šviesoforai, Savanorių prospektas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

G

Kai neveikia šviesoforai, eismas vyksta kaip niekad sklandžiai. Kas ir matosi nuotraukose. Savireguliacija veikia daug geriau nei eismą stabdantys šviesoforai.

...

Ir vėl tas Krabas elektros kabelius nukirpo?.. :s

Anonimas

Kažkodėl nutylima, kad dingus elektrai žmonės užstrigo daugiabučių liftuose. Tai dar didesnė bėda nei išsijungę šviesoforsi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS