Sekmadienį dėl „Kauno maratono“ senamiestyje ir jo prieigose bus ribojamas eismas | kl.lt

SEKMADIENĮ DĖL „KAUNO MARATONO“ SENAMIESTYJE IR JO PRIEIGOSE BUS RIBOJAMAS EISMAS

  • 3

Sekmadienį vyks „Kauno maratonas“. Kauno miesto savivaldybė informuoja, kad dėl šios priežasties senamiestyje ir jo prieigose bus ribojamas eismas.

„Kauniečiai, informuojame, kad rytoj (balandžio 24 d.), vykstant kasmetiniam „Kauno maratonui“ Senamiestyje, jo prieigose ir pagal maratono trasą, nuo 7 iki 17 val., bus ribojamas eismas.

Automobilių eismo ribojimas numatomas: Rotušės a., Karaliaus Mindaugo pr.(1 ir 2 eismo juostomis), Mickevičiaus g. tiltu, Karmelitų tiltu, A. Juozapavičiaus pr. (1 eismo juosta), Vokiečių g., Nemuno krantinės pėsčiųjų ir dviračių taku, Prieplaukos krantine, Santakos parko pėsčiųjų ir dviračių taku, Jonavos g. (1 ir 2 eismo juostomis), A. Jakšto g., T. Daugirdo g.

Viešojo transporto eismas nebus ribojamas.

Specialaus, aptarnaujančiojo, gyventojų transporto įvažiavimas ir išvažiavimas į Rotušės a. numatytas per Muitinės g., M.Valančiaus g., A. Jakšto g.“, - skelbia savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tikra

Tokiame užterštame senamiesčio ore bėgioti nesveika. Tai bėgikai ir miesto valdžia turėtų įsivertinti. Lygtai nėra pušynų Kaune. Visiškas nemąstymas.

Anonimas

Keli durniai bėgioja, o visas miestas kenčia. Absurdas.

bobute

eikit dirbt nebegioja ,tvarkytis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS