Sekmadienį Kauno ugniagesiai, sulaukę daugybės skambučių: nespėjame vykti iš vienos vietos į kitą | kl.lt

SEKMADIENĮ KAUNO UGNIAGESIAI, SULAUKĘ DAUGYBĖS SKAMBUČIŲ: NESPĖJAME VYKTI IŠ VIENOS VIETOS Į KITĄ

  • 9

Sekmadienį einant ar važiuojant per Kauną vienur ar kitur matosi nuvirtę medžiai, šalia stovi ugniagesių automobilis. Aušros gatvėje susidarė kaip tik tokia situacija, gatvė –  nepravažiuojama. Daugeliui gyventojų kyla klausimas, kodėl ugniagesiai, būdami įvykio vietoje, neskuba traukti ant elektros laidų nugriuvusio medžio ar užkritusių nulūžusių šakų. 

Kauno.diena.lt susisiekė su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiais atstovais. „Pilnas Kaunas nuvirtusių medžių, nespėjame vykti iš vieno įvykio į kitą“, – sakė pareigūnas. 

Informacijos apie tai, ar yra nuo stipraus vėjo nukentėjusių žmonių, ugniagesiai kol kas per šias dienas nesulaukė. „Deja, yra nemažai iškvietimų, kai nuvirtę medžiai nutraukė elektros laidus. Tokiose vietose be ESO darbuotojų ugniagesiai negali vykdyti darbų. Todėl jie tiesiog aptveria teritoriją ir laukia ESO darbuotojų“, – paaiškino ugniagesių atstovas. 

Skaitytojų nuotr. 

Sekmadienį, apie 13 val. žmonės ugniagesių laukė penkiolikoje Kauno ir Kauno rajonų vietų, visur buvo reikalinga pagalba dėl išverstų medžių. „Kaune sekmadienį dirba šešios komandos. Praėjusią parą Kauno ugniagesiai sulaukė 84 iškvietimų, 44 kartus ugniagesiai vyko į pagalbą  Kauno mieste“, – portalui sakė pareigūnas. 

Pasak Kaune budinčių ugnaigesių, sekmadienį Kauno miesto bei rajono gyventojų skambučiai dėl stipraus vėjo pridarytos žalos pasipylė apie 11 val. „Nuo tada ugniagesiai ir važinėja iš vienos įvykio vietos į kitą. Vienur išvirtę medžiai, kitur – nulūžę šakos. Ten, kur ugniagesiai gali pagelbėti – gelbsti, kur negali – laukia ESO darbuotojų“, – situaciją aiškino ugniagesys.

Pasiteiravus apie materialius nuostolius, pareigūnas sakė, jog sekmadienį buvo iškvietimas, kuriame žmonės sakė jog ant automobilio užvirtę šakos, vakar taip pat ugniagesiai vyko į įvykio vietą, kurioje ant automobilio buvę užvirtę nulūžusios šakos. 

GALERIJA

  • Sekmadienį Kauno ugniagesiai, sulaukę daugybės skambučių: nespėjame vykti iš vienos vietos į kitą
  • Sekmadienį Kauno ugniagesiai, sulaukę daugybės skambučių: nespėjame vykti iš vienos vietos į kitą
  • Sekmadienį Kauno ugniagesiai, sulaukę daugybės skambučių: nespėjame vykti iš vienos vietos į kitą
  • Sekmadienį Kauno ugniagesiai, sulaukę daugybės skambučių: nespėjame vykti iš vienos vietos į kitą
Skaitytojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

bardakas stalčiuje = bardakas valstybėje

ar čia ugniagesių darbas ? jau gana , kad žioplų bobų prisvilusius puodus nukelinėja .. kas toliau ? vaikas pridarė į pampersus ? reikia pakeisti ! skambykite 112 !

Kaunietis

Lietuvoje veikia nemažai įmonių,kurios užsiima medžių genėjimu,galėtų savivaldybės sudaryti sutartį su tomis įmonėmis,kad ekstra atveju jos ateitų į pagalbą,gaisrininkams butų lengviau,ir greičiau viskas būtų pašalinta/

Pil.

Kam tų medžių aukštesnių už namus.Kokie bebuvo tie Tarybiniai laikai negriuvo medžiai nes kiekvienais metais anksti pavasarį jiems nupjaudavo viršūnes,iš šonų apdailindavo šakas,kad nebūtų i šonus per ilgos.Bubo gražus, tankus , neaukšti, išfasonuoti medžiai.Dabar ištyse , negražūs ir msisto jiem trūksta, žemė juk niekas netreše o ir sausros vasarą būna.Kažkaip kdio huvo Tarybiniai metai mokėjo lietuviai Lietuvoje prižiūrėti gatvių medžius o dabar tapo nepriklausomos Lietuvos valdininkais ir nesugeba tinkamai rūpintis.Buvo audros,buvo daug sniego žiemą tačiau tokių dalykų kad lūžtu medžiai miesto gatvėse,taip nebuvo .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS