Specialiųjų tarnybų sujudimas: Nemune ieškoma dviejų dingusių žmonių | kl.lt

SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ SUJUDIMAS: NEMUNE IEŠKOMA DVIEJŲ DINGUSIŲ ŽMONIŲ

Nemune Kauno rajone policija ir ugniagesiai ieškojo dviejų dingusių žmonių.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, pirmadienį buvo gautas pranešimas iš policijos, kad reikalinga pagalba tęsti skenduolių paiešką Nemuno upėje.

Pasak ugniagesių, išžvalgyta Nemuno upė nuo Zapyškio miestelio iki Vilkijos, kūnų nerasta.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas BNS informavo, kad Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai vykdo moters, gimusios 2001 metais, paiešką.

Moteris iš gyvenamosios vietos, esančios Kauno rajone, Akademijos miestelyje, išėjo sausio 12-osios naktį, apie 3.30 val.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, moteris ėjo „Via Baltica“ keliu ar jo prieigomis, link Č. Radzinausko tilto per Nemuną, vilkėjo tamsiais rūbais.

Asmenis, žinančius dingusios moters buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, taip pat asmenis, nurodytu metu (2024-01-12 naktį, nuo 3.30 val. iki 5.20 val.) vykę automobiliais „Via Baltica“ keliu atkarpoje tarp Kauno rajono, Akademijos miestelio, ir Č. Radzinausko tilto per Nemuną, su įrengtais vaizdo stebėjimo registratoriais, kuriuose gali būti užfiksuotas ieškomas asmuo, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK policijos komisariato pareigūnus telefonu 8700 60 570; 861860883 arba Bendruoju  pagalbos telefonu 112.

Be to, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai vykdo Dariaus Kasperavičiaus, gimusio 1994 metais, paiešką.

Vyras iš namų esančių Kaune, P. Babicko gatvėje, išėjo sausio 4 d. apie 16.30 val., tačiau iki šiol negrįžo. Jis vilkėjo šviesiai pilką striukę, mėlynos spalvos džemperį, sportines kelnes, avėjo sportinius juodos spalvos batus.

Vyro požymiai: apie 180 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, rudų poilgių plaukų, rudų akių.

Asmenis, žinančius D. Kasperavičiaus buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus telefonu 8700 60 600 arba bendrosios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kestas

Kas ten vis skęsta tam Kaune..

Anonimas

keistai atrodo o kodėl būtent nemune jieško ka jos ten sugalvojo pasislėpt.

Morka

Kodel dingusios merginos foto nerodot?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS