Suglumino vaizdas: Taikos prospekte į automobilį susikrovė trinkeles ir išvažiavo | kl.lt

SUGLUMINO VAIZDAS: TAIKOS PROSPEKTE Į AUTOMOBILĮ SUSIKROVĖ TRINKELES IR IŠVAŽIAVO

  • 22

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo užfiksuotu vaizdu, kuriame matyti, kaip rekonstruojamame Taikos prospekte asmenys į nepažymėtą automobilį susikrauna plyteles ir nuvažiuoja. Kauniečiai stebisi, kad taip galimai galėjo būti įvykdyta vagystė.

„Ką tik pastebėjau tokią situaciją. Ties Taikos pr. 43-uoju namu vykdomi kelio remonto darbai. Pamačiau, kad ten prie sukrautų šaligatvio blokelių, kurie skirti tako klojimui, privažiavo asmuo su asmeniniu autobusiuku, susikrovė dalį blokelių ir išvažiavo“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietė Erika.

Ji atkreipė dėmesį, kad transporto priemonė nebuvo pažymėta jokiais skiriamaisiais ženklais, todėl kilo įtarimų, jog asmuo atvažiavo su asmeniniu automobiliu. Moteris svarstė, kad čia galėjo trinkeles susikrauti ir darbininkai, ir pašaliniai asmenys.

„Kaži, ar darbus vykdanti įmonė žino šią situaciją, ar tai gali būti vagystė bei turto grobstymas?“ – svarstė Erika.

Pirmadienį Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt pateikė komentarą dėl šios situacijos.

„Priemonės ir jų saugumas yra rangovo atsakomybė, miestas moka už atliktus darbus“, – teigė jis.

Šioje Taikos pr. vietoje darbus vykdo bendrovė „Autokausta“. Pirmadienį įvertinę vaizdo įraše užfiksuotą situaciją bendrovės atstovai paneigė, kad buvo įvykdyta vagystė.

„Šioje vietoje kriminalo nėra, nes keičiant plyteles ir pritrūkus kitoje vietoje, jos buvo pervežtos“, – portalui kauno.diena.lt teigė bendrovės atstovė.

Žmonės, pastebėję tokius įvykius ir įtarę, jog galimai vykdoma vagystė, gali patys paskambinti bendruoju pagalbos telefonu ir apie tai pranešti policijos pareigūnams.

GALERIJA

  • Suglumino vaizdas: Taikos prospekte į automobilį susikrovė trinkeles ir išvažiavo
  • Suglumino vaizdas: Taikos prospekte į automobilį susikrovė trinkeles ir išvažiavo
  • Suglumino vaizdas: Taikos prospekte į automobilį susikrovė trinkeles ir išvažiavo
Skaitytojos nuotr.
Gairės: skaitytojo naujiena, Taikos prospektas, trinkelės, automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

to Artūras

kvailiu, raudonas asfaltas - dviračių takas, trinkelės - pėsčiųjų takas. jei nesupranti - geriau nerašyk čia nesąmonių

nu nežinau

melas kažkoks, pusę taikos pr. daro kauno tiltai, kitą pusę - autokausta, bet jie visi dirba su specofkėm, ir ma6inos visos ženklintos logotipais, čia tai 100% vagia, aišku gal darbininkai tiesiog pardavė

Kauniete

Kaip gerai kai zmones mato ir dar filmuoja tokius izulius. Tos trinkeles tai yra mokesciu moketoju, jos ne vagims o Kaunui !!! Kur jis nuvaziuos, pagal masinos numerius gali, galbut , atsekti kam ji priklauso...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS