Šv. Valentino dieną Kauno rotušėje – santuokų bumas | kl.lt

ŠV. VALENTINO DIENĄ KAUNO ROTUŠĖJE – SANTUOKŲ BUMAS

„Net 19 porų vasario 14 d. tuoksis Rotušėje“, – portalui kaunodiena.lt teigė Kauno miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėjos pavaduotojas Gediminas Lukoševičius.

Vasario 14-ąją įsimylėjėliai švenčia Šv. Valentino dieną. Būtent šią dieną vyrai dažnai pasiryžta pirštis savo mylimosioms, išsirenka vestuvių datą, o kiti – tuokiasi ir prisiekia amžiną meilę.

Šįmet Įsimylėjėlių dieną Kauno rotušėje įregistruoti santuoką ryžosi kaip niekad daug porų.

„Tikras vestuvių bumas. Net 19 porų vasario 14 d. tuoksis Rotušėje“, – portalui kaunodiena.lt teigė Kauno miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėjos pavaduotojas Gediminas Lukoševičius.

Jis svarstė, kad tokį didelį skaičių galėjo lemti ir tai, jog šįmet Šv. Valentino diena yra penktadienį – tai vestuvėms puikiai tinkanti diena. „Pernai vasario 14 d. buvo ketvirtadienis, gal todėl tuokėsi tik penkios poros“, – prisiminė G. Lukoševičius.  

Paprastai penktadieniais amžiną meilę prisiekia 5-7 poros. „Žinoma, jeigu patikrintume rugpjūčio mėnesio grafiką, tai nebuvo nė vienos laisvos minutės, poros buvo tuokiamos be atokvėpio, – lygino G. Lukoševičius. – Vis dėlto Civilinės metrikacijos skyriuje dirbu jau 22 metus, todėl tikrai galiu patvirtinti, kad žiemos speigai neatbaido nuo noro tuoktis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

jo

Siaip , labai graziai ziurisi data 2014-02-14 ;)

Vasarė

Neharmoninga, dramatiška, prasčiausia mėnesio diena.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS