Taupyti dabar – itin svarbu: yra ir labai paprastų būdų, kaip tai padaryti | kl.lt

TAUPYTI DABAR – ITIN SVARBU: YRA IR LABAI PAPRASTŲ BŪDŲ, KAIP TAI PADARYTI

  • 0

Pandemijos laikotarpiu vis aktualesni tampa įvairūs taupumo sprendimai. Kaip juos įgyvendina „Camelia“ vaistinių tinklas ir kaip jie atsiliepia klientų krepšeliui? Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė pabrėžia, kad viena iš tinklo vertybių yra mažos kainos ir noras padėti sutaupyti klientams.

„Pandemija ir karantino suvaržymai daugeliui mūsų tapo tikru išbandymu, o apribota veikla, sustabdytas verslas ir sumažėjusios pajamos – kasdien aptarinėjamomis temomis. Tad siekis sumažinti patiriamas išlaidas ir sutaupyti kasdien – vis aktualesnis, ypač, kai kasdienybėje tiek daug neapibrėžtumo. Mažų kainų politika ir galimybė klientams padėti sutaupyti yra kasdienis „Camelia“ tinklo tikslas – tikimės, kad jis padeda palengvinti daugelio pirkėjų kasdienybę“, – sako UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė.

Labiau rūpinasi savo sveikata

A. Budrikienės teigimu, karantinas įvedė ryškių pokyčių į visų gyvenimus. Ne išimtis ir sveikatos sritis – pandeminiu laikotarpiu išaugo tiek būtiniausių vaistų, tiek ir maisto papildų ar sveikatos įrangos poreikis.

„Prie tokios situacijos daugiausiai prisidėjo tai, kad žmonės ėmė labiau rūpintis savo imunitetu, kovai su padidėjusiu stresu pasitelkė maisto papildus ir arbatas, o vengdami lankytis gydymo įstaigose, kur kyla rizika užsikrėsti virusu, ėmė patys labiau užsiimti sveikatos savikontrole ir laikytis įvairių prevencinių priemonių“, – pastebi UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė.

„Camelia“ savo, kaip mažų kainų vaistinės vardą, įrodo siekiu pasiūlyti savo klientams produktus už prieinamą kainą. Jį įgyvendinti padeda įvairūs įmonės taupumo sprendimai, pavyzdžiui, „Camelia“ vaistinės įrengiamos ne daug išlaidų nuomai reikalaujančiuose prabangiuose prekybos centruose, o atokesnėse miestų vietose; jų darbo laikas trumpesnis – tad ir išlaikymas kainuoja mažiau.

Užtikrinti mažas kainas padeda ir optimizuoti vaistinių darbo procesai bei kruopščiai atrinktas asortimentas – „Camelia“ komanda kasdien skiria daug laiko ir pastangų, kad atrastų ir pasiūlytų produktus, kuriuose dera žema kaina ir gera kokybė.

Klientus skatina taupyti ir kitais būdais

Papildomai sutaupyti „Camelia“ klientai gali pasinaudoję įvairiomis lojalumo programomis: su senjorams skirta nuolaidų kortele visą dieną taikomos net iki 30 proc. siekiančios nuolaidos, kitiems pirkėjams galioja „Mažų kainų“ kortelė, kuri kasdien „Laimės valandų“ metu nuo 16 iki 18 val. leidžia sutaupyti nuo 10 iki 30 proc.

Nuolaidų kortelė suteikia galimybę pasinaudoti ir teikiamomis nemokamomis paslaugomis: pasitikrinti regėjimą, pasimatuoti kraujospūdį, temperatūrą, pulsą, nustatyti veido odos būklę ir gauti nemokamą konsultaciją.

Nepamiršti lieka ir gimtadienį švenčiantys nuolaidų kortelių savininkai – šia proga taikoma 40 proc. maisto papildams ir kosmetikai.

Apie specialias „Camelia“ nuolaidas informuoja ir kasmėnesinis vaistinių tinklo leidinys.

„Vis dėlto nesistengiame koncentruotis tik į specialias akcijas, mums svarbiausia kasdien užtikrinti ir palaikyti žemas kainas. Mūsų siekis – produktai už mažiausią įmanomą kainą. Tai, kad savo veikloje galime taikyti įvairius taupumo sprendimus, leidžia padėti sutaupyti ir klientams“, – tvirtina A. Budrikienė.

GALERIJA

  • Taupyti dabar – itin svarbu: yra ir labai paprastų būdų, kaip tai padaryti
„Camelia“ vaistinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS