Teks apsišarvuoti kantrybe: autostradoje – automobilių spūstys, pabaigos nematyti | kl.lt

TEKS APSIŠARVUOTI KANTRYBE: AUTOSTRADOJE – AUTOMOBILIŲ SPŪSTYS, PABAIGOS NEMATYTI

  • 29

Šventinį savaitgalį pajūryje, sodybose ar kitose poilsio vietose leidę tautiečiai turės apsišarvuoti kantrybe. Keliaujantys žmonės praneša, kad autostradoje sekmadienio pavakarę jau nusidriekė didžiulės automobilių spūstys. 

„Važiuojant link Kauno – baisūs kamščiai. Pabaigos nematyti“, – šiek tiek po 16 val. skundėsi vienas internautas.

„Važiuojantiems nuo Klaipėdos iki Kauno – automobilių spūstis nuo Ariogalos iki Kėdainių rajono ženklo“, – įspėjo ir internautė Jurgita.

Eismo sąlygas gali apsunkinti ir pasitaikiusios avarijos – kaip dalijasi internautai, eismo nelaimė nutiko prie Putrių.

Tie, kuriems kantrybės neužteko, pažeidinėjo Kelių eismo taisykles ir autostradoje spūstyje stovinčias transporto priemones aplenkinėjo kelkraščiu.

Feisbuko grupės „Reidas TV“ vaizdo įrašo stop kadras.

 

Feisbuko grupės „Reidas TV“ vaizdo įrašas.

Kantrybės prireiks ne tik važiuojantiems autostrada, bet ir norintiems iš Kuršių Nerijos į Klaipėdą keltu persikelti žmonėms.

Pranešama, kad prie keltų nusidriekė ilgos eilės.

Kaip jau buvo rašyta, Palanga pastarosiomis dienomis braška per siūles. Atvykusieji į kurortą neslėpė, kad pasidarė ilgąjį savaitgalį.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Mano vardas

Kaip žmonės dievin tuos kamščius. Atrodo daugiau kelių nebėra navigacija vieną kelia rodo. Ir visi šniūrais ir važiuoja. Pavažiuoj puse metro ir sustoj pavažiuoj puse metro ir sustoj. Ot smagus toks važiavimas - atrodo daugiau niekur be palangos nenuvažiuosi. Palanga - Žmonių milijons o dar mašinai vietą rast irgi loterija. Manes Nė su laido gabalu nenuvarytų į tą subintrinį. O apie kainas nebeužsiminsiu, nors - lietuviai pinigų turi kaip šieno.

turkijos lietuvis

grūstis pirmyn atgal prie šaltos jūros , nežinia koks oras , susigrūdę , vakare Basankėj stengtis neužkliūti girtiems ,, morozams'' .kainos ,,up '' ... nu zjb. poilsis ! koks tai sadomazochistinis poilsis ! :)

Gąsdino, kad be maskaliu prapulsim...

Paplūdimiuose sunku rasti vietos, prekybos centrai Palangoj dygsta kaip grybai po lietaus, mašinų kamščiai. Pasiuntėm fufaikes paskui ruzu laivą ir gyvenam atsipūtę, ne girdėdami tu puslaujiniu staugimo.... O sovietmečiu marusios išdidžiai vaikščiodavo mūsų pajūrį ir vograudavo - krasivaja na$a Palanga, no tolko litovcev ocen mnogo... Velniop tuos okupantus !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS