Tik užbaigus karantiną Kaune duris atvers naujas traukos objektas | kl.lt

TIK UŽBAIGUS KARANTINĄ KAUNE DURIS ATVERS NAUJAS TRAUKOS OBJEKTAS

  • 14

Ties „Girstučio“ kultūros centru ir baseinu jau pastatyta ir naujoji ledo arena. Tik atidarymas kol kas nukeltas. Lankytojams šio naujojo traukos objekto durys bus atvertos iš karto po karantino.

Kaune jau baigiami įrengti naujieji ledo rūmai. Jie patenkins ledo sporto entuziastų poreikius, mat kai „Akropolyje“ buvo uždaryta ledo arena, Kaune liko tik viena vieta, kur buvo galima užsidėti pačiūžas. Po karantino naujieji ledo rūmai vilios ne tik moderniomis erdvėmis, bet ir funkcionaliomis ledo aikštėmis, kuriose vietą ras įvairių ledo šakų sportininkai bei miestiečiai, tik retsykiais išbandantys pačiūžas.

Naujasis pastatas atitinka aukščiausius energetikos reikalavimus. Tai reiškia, kad bus naudojama ir atsinaujinanti energija, taip mažinamas poveikis aplinkai bei klimatui.

 

 

Šalia žiemos sporto komplekso įrengta ir automobilių stovėjimo aikštelė, pritaikyta mažoji architektūra, tad lankytojus pasitiks sutvarkyta aplinka. Ledo rūmuose įrengtos net kelios aikštelės, tad vietą ras ir dailiojo čiuožimo meistrai, ir ledo ritulininkai, o žiūrovai galės rungtynes stebėti patogiose tribūnose. Pastato viduje taip pat įrengtos erdvės ir administracijai, o geresnę akustiką užtikrins specialios lubos.

Planuojama, kad karantino metu čia bus įrengtas antrasis vakcinavimo centras, nes patalpose yra medikų darbui tinkamas apšvietimas. Kol nėra didelių skiepytis nuo koronaviruso norinčių žmonių eilių, pakanka ir pirmojo vakcinacijos centro, esančio buvusio Centrinio pašto patalpose. Tačiau, kai prasidės masinė vakcinacija, kauniečiai ir naujuose ledo rūmuose galės gauti skiepą.

Žiemos sporto kompleksą statė bendrovė „Autokausta“. Naujasis objektas kainavo apie 14 mln. eurų, iš kurių apie 8 mln. skyrė Vyriausybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

To Lai,ma

Kiek Jums metu, kad tokias nesamones rasote apie slapia desra ir kaimo tualetus?Arba gyvenote anuomet ne Kaune, o kazkokiame uzkampyje? O seniau tikrai buvo daug geru ciuozyklu Kaune, ypac prie Romuvos kino teatro. Smagu, muzika, sviesos ir ledu prisipirkdavom, nebuvo net zvarbu, kai susildavai.Jei ateidavai su savo paciuzomis, iejimas buvo nemokamas.

>Lai,ma

...atstovėdavome eilėje prie šlapenkės, dar , jei likdavo, prigriebdavome batono ne pirmos jaunystės ir kefyro butelį, tada per tv nenorėdami žiūrėti vis tų pačių pionierių koncertų ir transliacijų iš komunistų susibūrimų, traukdavome rūškanu veidu į lauką....TAI ir buvo vienintelė pramoga [ pasičiuožinėti, pasigrožėti gamta, išsidūkti...] "Faini" buvo laikai, žvelgiant į pasaulį per grotuotą langą...

>pasigyrimas

Dabar [ proto bokšte ] paskaičiuok kiek miestas surenka į biudžetą [ daugiau nei 300 milijonų ] ir pažiūrėk , kokį procentą sudaro paskolos... Miestas drąsiai gali dar skolintis , kad įgyvendintų numatytus projektus.... Yra šalių , kurių skolos siekia daugiau nei 100 procentų, daugiau , nei surenka į biudžetą, ir gyvena, ir dar kaip gyvena...Tai yra net pirmaujančiose vakarų šalyse. Todėl į t o k i u s demagogus , kaip tu, miestas neturėtų kreipti dėmesio...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS