Trūko kantrybė dėl įžūlaus kaimynų elgesio: gal nuotraukos padės jiems susiprasti? | kl.lt

TRŪKO KANTRYBĖ DĖL ĮŽŪLAUS KAIMYNŲ ELGESIO: GAL NUOTRAUKOS PADĖS JIEMS SUSIPRASTI?

  • 22

Kaunietei trūko kantrybė – kaimynai, žiemą važinėję automobiliais per apsnigtą žalią veją, savo įpročių nekeičia ir pavasarį.

„Norėčiau pasidalinti sunkiai suvokiamu kaimynų elgesiu. Taip vyko žiemą, taip vyksta ir dabar“, – piktinosi su portalo kauno.diena.lt redakcija susisiekusi moteris.

Kaunietė atsiuntė užfiksuotus vaizdus, kuriuose matomos automobilių ratų žymės ant žalios vejos tiek žiemą, tiek pavasarį. Pašnekovė pasakojo, kad visa tai vyksta prie Krėvės prospekte esančio 3 numeriu pažymėto namo.

„Kaimynai įžyliai važinėja per žolytę tam, kad galėtų pastatyti automobilius kieme, nors yra net du tam skirti įvažiavimai į namo kiemą. Gal nuotraukos padės jiems susiprasti?“ – vylėsi moteris.

Administracinių teisės pažeidimų kodekse nurodyta, kad važiavimas veja užtraukia baudą vairuotojams nuo dvidešimt aštuonių iki aštuoniasdešimt šešių eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

La

Geriau ten parduotuve mažą maisto būtų pastatę vietoj darželio kuri panaikino, bet tik ne tie nauji namai tarp senų absurdas, tik durniam ten tiks gyvent.

J

Man keisciau kad igrudo ten net 4 namus statyt kai ir taip visur ten sugrusta ir kamščiai, per tuos naujus namus dar bus didesni kamščiai ir betvarkė.

I

Matosi kad is vidurinių laiptinių ten parkuojasi, bet jie tada neužkemša įvažiavimo pro namą kur sunku pravažiuoti ir sulauzytos plytelės per tas mašinas. O labiausiai kenčia pestieji to namo kurie neturi mašinų, nes praeit be šansų ramiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS