Tvirkintoją primušęs tėvas – teisme, jo advokatui aukoja ir nepažįstami žmonės | kl.lt

TVIRKINTOJĄ PRIMUŠĘS TĖVAS – TEISME, JO ADVOKATUI AUKOJA IR NEPAŽĮSTAMI ŽMONĖS

  • 36

Skandalingai pagarsėjęs Algimantas Ulvidas neišeina iš teismų ne tik kaip kaltinamasis, bet ir kaip ieškovas.

Šiuo metu teismą pasiekusi byla, kuri kauniečiui Tomui Jakučiui iškelta dėl A. Ulvido sužalojimo. Iš pradžių vyras teigė apsieisiąs be advokato, tačiau paskui apsigalvojo. 

Visuomenė pasišovė rinkti pinigus, reikalingus jo teisinei pagalbai.

„Jau surinkom 3993 eurus! Manome, kad tiek tikrai pakaks advokatui. Šiandien pat Tomo šeima jo ieškosis. O surinktų pinigų ataskaitą ir panaudojimą pateiksime viešai, kad niekam nekiltų jokių abejonių. Dar kartą AČIŪ!“, – socialiniame tinkle dėkojo visiems prisidėjusiems Ąžuolas Žvagulis, iniciatyvos ėmęsis kaip tėvas.

„Neketinu nieko teisti ar teisinti. Taip, Tomo elgesys tikrai gali būti vertinamas kaip nusikalstamas, tą atsakomybę prisiima ir patvirtina ir jis pats, tačiau man, kaip vyrui turinčiam mažamečių vaikų, situacija atrodo kiek kitaip“, – aiškino Ą. Žvagulis.

A. Ulvidas viešai yra prisipažinęs, kad apsinuoginęs šoko merginoms, joms pirko svaigalus, rūkalus ir vežiojo jaunas merginas.

„Žmogus, siekdamas apsaugoti jauną merginą nuo nusikaltėlio, dabar jau patiria maksimalias išlaidas teismuose. Šiaip tądien šokėjas kaip tik buvo išėjęs iš teismo salės ir jam buvo uždrausta bendrauti su nepilnametėmis. Labai sunku koncentruotai viską supasakoti ir surašyti, bet negaliu nesistengti padėti Tomui. Už tai, kad žmogus atstovėjo mus visus TĖVUS, dabar už tai moka didelę kainą... jį nori „pasodinti“ 5 metams už sveikatos sutrikdymą iš chuliganiškų paskatų (BK 138str. 2 d. 8p.)“, – dėstė Ą. Žvagulis.

T. Jakučiui užvirė nervai, kai netikėtai pastebėjo šį ne kartą už seksualinius nusikaltimus teistą vyrą su šešiolikamete automobilyje. Į darbą paleido kumščius. Už tai pats atsidūrė teisme.

Tomas Jakutis. Regimanto Zakšensko nuotr.

T. Jakučio dukra figūruoja vienoje iš daugelio A. Ulvidui dėl nepilnamečių tvirkinimo iškeltų bylų. Nepaisant to, A. Ulvidas vis tiek nenutraukia netoleruotinų nuotykių paieškų.

Po Ą. Žvagulio įrašu socialiniuose tinkluose pasipylusiuose komentaruose nestinga palaikymo T. Jakučiui, tačiau tuo pačiu ir apstu užuominų ar atvirų neigiamų pasisakymų apie jo asmenybę ir veiklą.

47-erių A. Ulvidas kaltintas daugybės nepilnamečių tvirkinimu. 2018 metais teismas už jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimą teismas jam skyrė metus laisvės apribojimo, teisme nagrinėjama kita byla dėl tvirkinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Anonimas

O kas nužudė Kedi juk visur ieškojo pagalbos o didieji šulai ką norėjo tą ir išdarinėjo sunaikino visą šeimą

JK

Mūsų korumpuota valdžia nenori tautos prileisti prie teisingumo,nenori ivesti visam sviete esančio prisiekusiu teismo,kad vadinami teisininkai galetu primti sprendimus už pinigus.Šalin korumpuotą vyriausybe ir narkomanų ir homiųnorus vykdanti seimą ir teismus

Lina

Pritariu ,,Manau". Mergina šiuolaikiška, 16 metų tikrai supranta ko sėdi pas diedą automobilyje. Nesurišta, neužtrenktom durelėmis, su telefonu laukia šokolado ir cigarečių. Po to - šou. Scenarijus aptartas. Tik va, dėdė viską sugadino. Išgąsdino vaiką, atėmė pramogą. Žinoma, kad teisti. Kišimasis į asmeninę erdvę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS