Už įvairius pasiekimus ir nuveiktus darbus pakaunėje dėkojo angelams sargams | kl.lt

UŽ ĮVAIRIUS PASIEKIMUS IR NUVEIKTUS DARBUS PAKAUNĖJE DĖKOJO ANGELAMS SARGAMS

  • 1

Spalio 2-oji – policijos pareigūnų profesinė šventė, Angelų sargų diena. Kaip ir kasmet, šiemet ji paminėta Lietuvos policijos mokykloje (LPM): iškilmingame renginyje pasveikinta visa LPM bendruomenė, už įvairius pasiekimus, nuveiktus darbus, ilgametę tarnybą apdovanoti policijos pareigūnai, mokytojai, administracijos darbuotojai.

Pasveikinti būsimų pareigūnų į renginį atvyko ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas. Jis už atsidavimą savo darbui profesinės dienos proga apdovanojo keturis LPM darbuotojus. Už pavyzdingai, nepriekaištingai ir atsakingai vykdomą veiklą, glaudų, geranorišką ir nuoširdų tarpusavio bendradarbiavimą plaketės įteiktos Veiklos valdymo skyriaus vedėjai Sonatai Katinienei, Logistikos skyriaus Ūkio poskyrio viršininkei Jurgitai Brazauskienei ir Ūkio poskyrio administratorei Kazimierai Šalčiuvienei. LPM Profesinės taktikos skyriaus vyresniajam specialistui Aurimui Šmigelskiui padėkota už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą, atsakingai vykdytą policijos pareigūnų rengimą ir policijos sistemos darbuotojų kvalifikacijos tobulinimą profesinės taktikos srityje.

Šventinis policijos dienos renginys vyko ir Kauno kino centre „Romuva“, kuriame Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) vadovai medaliais, padėkos raštais ir atminimo dovanomis apdovanojo labiausiai nusipelniusius policijos pareigūnus.

Profesinės šventės proga apskrities pareigūnai sulaukė sveikinimų ir iš Kauno rajono savivaldybės.

Kauno VPK viršininko pavaduotojui Dariui Pliavgai ir Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyr. tyrėjai Anetai Laimutei Lazarevičiūtei Kauno rajono savivaldybės vicemeras Paulius Visockas įteikė Kauno rajono medalius (pasižymėjimo ženklus).

Plaketėmis apdovanoti Kauno VPK Kelių policijos skyriaus 1-ojo poskyrio viršininkas Ramūnas Kemzūra ir Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyr. tyrėjai Linas Rudis ir Rasa Malijauskienė. Padėkomis įvertinti keturi tyrėjai: Karolis Naumavičius, Greta Vanckutė, Edvinas Malkovas, Martynas Andriušaitis, Ovidijus Čiulkinys ir trys specialistai: Raimundas Urmulevičius, Donatas Dudinskas ir Giedrius Mulevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pilietė

Galimai,apdovanojo tuos,kurie gerai tarnavo ne žmonėms,o valdžiai .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS