Už pirkinius ar pramogas – dar daugiau pirkinių ar pramogų „Megoje“ | kl.lt

UŽ PIRKINIUS AR PRAMOGAS – DAR DAUGIAU PIRKINIŲ AR PRAMOGŲ „MEGOJE“

  • 0

Šeimos laisvalaikis edukaciniame vaikų pramogų centre? Popietė žaidžiant boulingą ar žiūrint kino filmą? Pirkiniai populiariausių prekių ženklų parduotuvėse? O gal tiesiog apsipirkimas maisto prekių parduotuvėje? Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ startuoja kampanija „Nepraleisk laimingo skambučio“, kurios dalyviams už pirkinius, paslaugas ir pramogas suteikiama galimybė laimėti naująją „Megos“ dovanų kortelę naujiems pirkiniams ar pramogoms įsigyti.

„Kasdien į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ apsipirkti, papietauti ir pramogauti užsuka tūkstančiai lankytojų. Taigi savo lankytojus, pasirinkusius prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ kasdieniams apsipirkimams, jaukiems šeimos ar šurmulingiems draugų susibūrimams ir išleidusius 40 eurų ar didesnę sumą, iki birželio 5 d. kviečiame dalyvauti momentiniame žaidime „Nepraleisk laimingo skambučio“ ir laimėti naująsias daugkartinio atsiskaitymo „Megos“ dovanų korteles“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Žaidimo erdvė įrengta „Megos“ centrinėje aikštėje. Čia pastatytas dekoruotas žaidimo namelis, kurio centre – stilizuotas senovinis telefonas, o į žaidimo erdvę atėję lankytojai kviečiami išsitraukti žaidimo kortelę su brūkšniniu kodu, užsukti į namelio vidų, jame ją nuskanuoti ir čia pat telefono skambučiu sužinoti, ar pavyko tapti vienu iš laimingųjų, laimėjusių naująją „Megos“ dovanų kortelę.

„Megos“ nuotr.

Pasak „Megos“ atstovo, iš viso žaidime bus išrinkta net 1000 laimėtojų. Jie bus apdovanojami 10, 20 arba 50 Eur vertės „Megos“ dovanų kortelėmis. Laimėtos naujosios dovanų kortelės veikia įprastos bankinės kortelės principu, todėl laimėtą sumą galima išleisti pasirinktu metu per vieną ar keletą kartų skirtingose prekių, pramogų ar paslaugų vietose, kol bendra pirkinių, pramogų ar paslaugų suma neviršija šios kortelės nominalios vertės. Naujosios dovanų kortelės galiojimo terminas – net 12 mėnesių, o kortelės galiojimo datą, pinigų likutį ir atsiskaitymų istoriją galima lengvai pasitikrinti nuskanavus QR kodą, esantį ant dovanų kortelės, „Megos“ informacijos centre ar www.mega.lt.

Iki šiol „Megos“ dovanų korteles buvo galima įsigyti tik prekybos centro informacijos centre, o štai prekyba naujosiomis kortelėmis jau vyksta ne tik jame, bet ir internetu www.mega.lt.

Primename, kad žaidimas „Nepraleisk laimingo skambučio“ prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyksta iki birželio 5 d. Žaidimo taisyklių ieškokite www.mega.lt.

GALERIJA

  • Už pirkinius ar pramogas – dar daugiau pirkinių ar pramogų „Megoje“
  • Už pirkinius ar pramogas – dar daugiau pirkinių ar pramogų „Megoje“
  • Už pirkinius ar pramogas – dar daugiau pirkinių ar pramogų „Megoje“
„Megos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS