Užfiksavo milžiniškas spūstis prie „Megos“: geriau ieškokite kito kelio | kl.lt

UŽFIKSAVO MILŽINIŠKAS SPŪSTIS PRIE „MEGOS“: GERIAU IEŠKOKITE KITO KELIO

  • 5

Balandžio 15-ąją prasidėjo grandiozinė pagrindinės šalies magistralės atkarpos ties Kaunu rekonstrukcija. Nuo pat pirmųjų rekonstrukcijos minučių, šią kelio atkarpą sukaustė didžiulės spūstys. Kad jos tapo kasdiene vairuotojų palydove, patvirtina ir portalo kauno.diena.lt skaitytojo Povilo nufilmuoti vaizdai.

„Draugiškas patarimas važiuojantiems pro „Megą“ piko metu – ieškokite kito kelio, jei nenorite užsisėdėti...“, – tokiu patarimu kaunietis pasidalijo kartu su vaizdo įrašu.

Pauliaus vaizdo įraše matoma, kad milžiniškos spūstys driekiasi ne vieno kilometro spinduliu. Ši magistralės dalis buvo dažnai kaustoma spūsčių dar iki rekonstrukcijos pradžios, o jau pirmąją darbų dieną nuo padidėjusio automobilių srauto ne vienas vairuotojas griebėsi už galvos. 

Portalas kauno.diena.lt vis dažiau sulaukia kauniečių skambučių ir pasipiktinimų čia plušančių kelininkų darbu. Pauliaus vaizdo įrašas tik patvirtina, kad šią magistralės dalį esant galimybei geriau aplenkti.

Portalas primena, kad iš viso rekonstrukcija vyks kelių kilometrų ruože – darbai prasidėjo iškart už Kleboniškio tilto ties „Megos“ prekybos centru ir tęsiasi iki Sargėnų sankryžos.

Rekonstrukcijos metu kiekviena kryptimi palikta po dvi susiaurintas eismo juostas, greitis ribojamas dar neprivažiavus Kleboniškio tilto, o realūs darbai vyksta iškart už jo.

Rekonstrukcijos metu bus nukasti dešinėje pusėje esantys statūs šlaitai, statoma atraminė siena, kurios aukštis kai kur sieks 11 m. Kelias bus platinamas, bus rekonstruojamas ir „Megos“ viadukas.

Visas grandiozinis magistralė rekonstrukcijos projektas suskirstytas į 5 etapus.

Be šių darbų, magistralinio kelio Vilnius-Klaipėda ruože ties Kaunu numatoma ir daugiau pokyčių: bus pastatytas naujas dviejų eismo juostų tiltas šalia šiaurinio Kleboniškio tilto, vietoj 1964 metais statyto Kleboniškio tilto bus statomas keturių eismo juostų tiltas tranzitiniam eismui, o 1981 metais statytas pietinis dviejų eismo juostų tiltas, kuriuo dabar vyksta eismas iš Klaipėdos į Vilnių, bus remontuojamas.

Preliminari 5 metų trukmės projekto vertė siekia 100 mln. eurų, iš jų beveik 60 mln. eurų – tiltų ir viadukų statybai.

Gairės: Mega, rekonstrukcija, grandiozinė rekonstrukcija, spūstys, užfiksavo skaitytojas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Linas

Na žurnalistas galėtų žinoti - Ateities pl. geležinkelio viaduko remontas irgi labai laiku. Visi sunkiasvoriai priversti pro MEGA važiuoti. Toks "suderinimas" tikrai labai šaunus :(

Martha Daniels

„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių. Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pRadėti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

v

tupas zurnalistas,bando sugalvot spusti kazkokia..o nuotraukoj matosi ,kad nieko panasaus nera
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS