A. Užkalniui – nemalonumai: apskundė Kauno restoranas | kl.lt

A. UŽKALNIUI – NEMALONUMAI: APSKUNDĖ KAUNO RESTORANAS

  • 65

Šiandien žinomas Lietuvos publicistas ir žurnalistas Andrius Užkalnis savo feisbuko paskyroje pranešė, kad turi nemalonumų dėl Kaune įsikūrusio restorano „Kamakura“ skundo.

„Gavau skundą, kurį persiuntė Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnyba: restoranas „Kamakura“ Kaune mane apskundė dėl publikacijos DELFI, kur jiems nepatiko mano apžvalga.

Jie dar pareiškė, kad aš jiems siunčiau grasinimus susidoroti. Medžiaga pridėta, rašo jie, bet medžiagos nepateikė“, – rašo A.Užkalnis.

Žurnalistas teigia, kad dėl apžvalgos su restoranu nesiruošia ginčytis.

„Parašiau, kaip visada, savo nuomonę, ir jei jiems nepatinka, ne mano bėda. Niekieno maistas neprivalo niekam patikti“, – teigia vyras.

Tačiau Andrius ryžtingai nusiteikęs dėl jam mesto kaltinimo, kad „grasino susidoroti“.

„Kas dėl „grasinimo susidoroti“, tai: arba restorano „Kamakura“ savininkas Masahito Sasaki paneigs mane šmeižiančią informaciją ir viešai atsiprašys, arba jie atsakys už savo žodžius įstatymo numatyta tvarka, nes šmeižtas Lietuvos Respublikoje yra nusikalstama veika, ir aš pažadu, kad savo ir kitų gerovės labui aš parodysiu, kad Lietuvoje galioja įstatymai“, – tvirtina A. Užkalnis.

Rašyti komentarą
Komentarai (65)

Jokubas

Buvau tam restorane, dar iki dabar prisiminus supykina.

Kkkkk

Užkulnis ir tiek

Gerai

Ir gerai,kad apskunde.Vieniems druska patinka,kitiems cukrus,o tokie pseudo gurmanai,aiskina kas kam valgyt.Is vis nesuprantu tokiu ale kritiku,mano zmona paprikas megsta,man nuo ju vaizdo bloga,tai kuris cia is musu nesupranta apie maista?Maista kiekvienas atsirenka sau,o tokie Uzkalniai,tegul savo stora pilva mazinasi.As suprantu yra sokio profesionalai,yra dainos profesionalai,o koks gali asilas sakyt ka tau valgyt,jei jam neskanu,o man skanu.Saunuoliai reikia duot atkirti sitam storam ale zinovui,nieko nesukures apciuopiamo,tik liezuviu plaka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS