Vairuotojai, dėmesio: judrioje miesto sankryžoje dvi savaites bus ribojamas eismas | kl.lt

VAIRUOTOJAI, DĖMESIO: JUDRIOJE MIESTO SANKRYŽOJE DVI SAVAITES BUS RIBOJAMAS EISMAS

  • 7

Dėl požeminių komunikacijų atnaujinimo nuo sausio 28 d. vakaro bus ribojamas eismas vadinamojoje Muravos sankryžoje ir dalyje Šiaurės prospekto. Jeigu nesutrukdys oro sąlygos, darbai bus užbaigti per ateinančias dvi savaites.

„Darbų zona apims dalį vadinamosios Muravos sankryžos ir maždaug 700 metrų ilgio Šiaurės prospekto atkarpą iki jos. Didesni nepatogumai lauks vairuotojų būtent Šiaurės prospekte – važiuojant sankryžos link, laikinai neliks galimybės pasukti kairėn. Tvarkomoje atkarpoje leistinas greitis bus sumažintas iki 30 km/val.

Kai kuriose vietose neišvengsime važiuojamosios dalies susiaurėjimo, todėl nuo penktadienio vakaro visų vairuotojų prašome būti ypač atidiems, apsišarvuoti kantrybe ir vadovautis laikinais kelio ženklais“, – sakė Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Dalyje Šiaurės prospekto keičiama nuotekų linija užbaigs didelio masto požeminių vamzdynų atnaujinimo darbus, aprėpiančius iš viso apie 2,2 km ilgio atkarpą iki Taikos ir Pramonės pr. žiedinės sankryžos.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Miesto atstovai atsiprašo už laikinus nepatogumus.

GALERIJA

  • Vairuotojai, dėmesio: judrioje miesto sankryžoje dvi savaites bus ribojamas eismas
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

sdsf

snargjiau ,eik pescias ir nebus problemos

kur

žilvinas ručyzna dingo jaučiu ruošiasi karui

busistas

ten būtina pastatyti dubliuojančiu šviesoforus,būtina,pravaziavai pramonės prospektą,nespėjai pasukt į savanorius,esi kaip aklas kačiukas,ziūri į dešinę ir spėlioji pradės vaziuoti ar ne,ar tokioj apkrautoj sankryzoj turi taip būti,posūkis į dešinę nuo savanorių prospekto skirtas lengviesiems automobiliams,autobusas ar fūra taip graziai pasukti neturi galinybių dėl savo gabaritų,gerb.vairuotojai prašome nepykti ir nerodyti savo nepasitenkinimo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS