Velykinė „dovanėlė“ Fredos gyventojams – iš čiaupo bėgantis juodas vanduo | kl.lt

VELYKINĖ „DOVANĖLĖ“ FREDOS GYVENTOJAMS – IŠ ČIAUPO BĖGANTIS JUODAS VANDUO

  • 20

Ilgasis Velykų savaitgalis Fredos gyventojams pažėrė staigmenų. Visą šeštadienį iš čiaupo bėga juodas vanduo, tad negalima nei maisto pasigaminti, nei nusiprausti.

 

Fredos gyventojai piktinasi, kad tokiu metu iš čiaupo bėga juodas vanduo. Žmonės portalui kauno.diena.lt nurodė, kad toks karantinas tapo dideliu iššūkiu. Saulėgrąžų gatvės gyventoja nurodė, kad teko keliauti į parduotuvę, nes iš juodo vandens negalima maisto pagaminti, o namuose yra ir mažų vaikų.

Kiti taip pat nesuprato, už ką Velykų proga gavo tokią „dovaną“. Žmonės teigė, kad šventiniu laikotarpiu neturėtų būti vykdomi jokie darbai, kurie taip sudrumstų vandenį.

Gyventojai nurodė, kad skambučiais tiesiog atakavo „Kauno vandenų“ avarinę tarnybą. Tiesa, atsakymo sulaukė ne visi. Viena moteris nurodė, kad konsultantas taip ir neatsiliepė kokias dešimt minučių, automatas vis sakė, kad visi užimti, reikia dar palaukti, tačiau kaunietė ilgiau laukti nebeturėjo kantrybės.

Visgi, kitiems pavyko išpešti bent jau kažkokį atsakymą. Žmonės teigė, kad jiems buvo atsakyta, kad šiuo metu „Kauno vandenys“ Fredos miestelyje nevykdo jokių darbų, dėl kurių galėjo susidrumsti vanduo. Bendrovės atstovai pasakė, kad gavus gyventojų skundus dėl bėgančio juodo vandens, avarinė tarnyba pradėjo plauti vandentiekio liniją, tad tikimasi, jog situacija pagerės ir iš čiaupo pradės bėgti švarus vanduo.

GALERIJA

  • Velykinė „dovanėlė“ Fredos gyventojams – iš čiaupo bėgantis juodas vanduo
  • Velykinė „dovanėlė“ Fredos gyventojams – iš čiaupo bėgantis juodas vanduo
Skaitytojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

taip

ir Aleksote buvo 04.11.Paskambinus į Avarinę netrukus atvyko ir po kokių 3,4 val turėjome švarų H2o Ačiū Tarnybai

VOX POPULI

"TIK toks vanduo nuo koronos apsaugo!"

Sveikiname KAUNO VANDENIS!

Narsiečiuose dar iki karantino prasidėjo suodino vandens antplūdžiai, būdavo kas vakarą, grįžus po darbo baisu būdavo atsukti čiaupą, ne išimtis ir šiandien.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS