Vilniaus gatvę jau puošia gražuoliai hiacintai | kl.lt

VILNIAUS GATVĘ JAU PUOŠIA GRAŽUOLIAI HIACINTAI

  • 11

Kauno mieste skleidžiasi vis daugiau pavasario žiedų. Kauniečiai dalijasi nuotraukomis iš Vilniaus gatvės, kur jau vilioja mėlyni hiacintai.

Ties Istorinės Prezidentūros kiemeliu bei požemine Vilniaus gatvės pėsčiųjų perėja jau pražydo hiacintai. Mėlyni žiedai sukūrė savus raštus, kurie ypač išsiskiria, mat medžių lapai dar nesusprogo, tad mieste dar kol kas mažai spalvų.

„Vaikštinėdama Senamiesčiu jau iš tolio pamačiau tas gėles kaip mėlynes. Priėjus arčiau pamačiau, kad jau žydi čia susodinti hiacintai. Tikrai gražu ir glosto širdį. Visi esame išsiilgę spalvų, tad toks gėlių lopinėlis mieste labai džiugina“, – atsigrožėti negalėjo ponia Marija.

Skaitytojų nuotr.

Minėtos svogūninės gėlės Vilniaus gatvėje pražysta jau ne pirmą pavasarį ir visada ryškūs bei kvapnūs žiedai traukia praeivių dėmesį. Kauniečiai teigė, kad labai maži, tačiau jau vietomis matomi ir Laisvės alėjoje pasodinti narcizai. Kitose Kauno vietose jau baigia nužydėti spalvoti krokrai. Iš tiesų, miestiečiai jau labai laukia, kol sužydės kitos Kauno viešosios erdvės ir pavasaris galutinai išstums paskutinius žiemos atodūsius ir viską užlies maloni šiluma.

GALERIJA

  • Vilniaus gatvę jau puošia gražuoliai hiacintai
  • Vilniaus gatvę jau puošia gražuoliai hiacintai
  • Vilniaus gatvę jau puošia gražuoliai hiacintai
  • Vilniaus gatvę jau puošia gražuoliai hiacintai
Skaitytojų nuotr.
Gairės: gėlės, gėlės Vilniaus gatvėje, senamiestis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

AČIŪ

GĖLININKAMS UŽ GRAŽIUS GĖLYNUS KALNIEČIŲ PARKE.

mero klapčiukas

Mylėkime Matijošaitį, nesvarbu, kad jis mus ir pakvailina, vis tiek jį mylėkime.

Mano gražesni

Mano gražesni.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS