Viltė iš Domeikavos seniūnijos – 700-asis šiais metais pakaunėje gimęs kūdikis | kl.lt

VILTĖ IŠ DOMEIKAVOS SENIŪNIJOS – 700-ASIS ŠIAIS METAIS PAKAUNĖJE GIMĘS KŪDIKIS

  • 0

Kauno rajone džiugus įvykis – Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 700-asis šiais metais pakaunėje gimęs kūdikis. Juo tapo Viltė Viršilaitė, gimusi rugpjūčio 11 d.

Mažylė yra Mildos ir Ryčio Viršilų pirmagimė. Šeima Domeikavos seniūnijoje, Žemaitkiemio kaime gyvena šiek tiek daugiau nei metus. Šeimos galva dirba Ilgakiemyje, "Marex Boats" įmonėje, kuri stato laivus, o mama – "Kesko Senukai" administracijoje.

"Išsikraustyti iš Kauno miesto į rajoną norėjome jau seniai, bet ilgai nesiryžome. Kai radome mums tinkamus namus – persikėlėme. Kauno rajone įsikūrėme pernai per Jonines ir mums čia labai patinka", – tikino mergytės mama Milda.

Viltės mama užsiminė, kad dukros vardo atsiradimo istorija irgi gana įdomi. "Visus devynis mėnesius neapsisprendėme dėl vardo, todėl išsirinkome du vardus. Buvome sutarę, kad jeigu dukra gims lyginę dieną, jos vardas bus Rugilė, jeigu nelyginę – Viltė. Mūsų mažylė pati pasirinko vardą, nes gimė 11 dieną", – pasakojo mama. Tėveliai jau dabar mato, kad mergaitei vardas puikiai tinka.

Milda džiaugiasi, kad kūdikis yra labai ramus, todėl įsitikinusi, kad labai lengva būti gera mama, kai vaikas toks geras ir leidžia tėvams pailsėti. Mažylė yra jubiliejinis kūdikis rajone, todėl šeimai buvo įteiktos tradicinės Kauno rajono dovanos: knyga "Atrastas neatrastas Kauno rajonas" bei saldžios dovanos. Žinoma, tėveliai gavo ir kūdikio kraitelį, kurį jau spėjo išbandyti. "Dovanos labai patiko, bet mums svarbiausia – nuoširdus dėmesys mūsų šeimai", – dėkojo Viltės mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS