Vokiečiai apie Kauno kempingą klausinėja kasdien | kl.lt

VOKIEČIAI APIE KAUNO KEMPINGĄ KLAUSINĖJA KASDIEN

Apie Jonavos gatvėje veikiantį kempingą turizmo specialistai dažniausiai sulaukia klausimų iš vokiečių, suomių, olandų. „Kasdien mums skambina“, - tvirtina Kauno TIC darbuotojai.

Kauno regiono Turizmo informacijos centro Atvykstamojo turizmo vadovė Inga Pažereckaitė pasakojo, kad Kaune veikiantis kempingas - vienintelis Vidurio Lietuvoje.

„Kitas artimiausias kempingas yra už 80 kilometrų, prie Trakų. Todėl keliaujantiems mobiliaisiais nameliais vokiečiams labai svarbu turėti vietą, kur jie galėtų saugiai stabtelėti“, - pasakojo specialistė.

„Kai dalyvauji tarptautinėse turizmo parodose, būdavo didžiulė gėda, jei pasakai, kad neturi kempingo. Mūsiškis tikrai atitinka visus lūkesčius. Tai, kad šiais metais jau galima statyti palapines ant žolės, mes irgi labai patenkinti. Nesakom, kad kempingas - labai idealus, tačiau svarbu, kad jis yra“, - tvirtino Kauno TIC vadovas Sigitas Sidaravičius.

Pasak I.Pažereckaitės, turistai, teiraudamiesi apie kempingą, klausia, kur jis yra, kokios teikiamos paslaugos, kokia infrastruktūra.

„Keliautojams svarbu, kad jie galėtų sustoti saugiai, turėtų kur nusiprausti bei pakrauti elektros įrenginius. Domisi papildomomis paslaugomis - maitinimu ir pramogomis Kaune“, - pridūrė specialistė.

Gairės: Kauno kempingas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS