Ypatingas dėmesys – niekada nepavargstantiems senjorams | kl.lt

YPATINGAS DĖMESYS – NIEKADA NEPAVARGSTANTIEMS SENJORAMS

  • 1

Taip galima apibūdinti Marijos Garšvienės suburtą ir sėkmingai gyvuojančią Kauno bočių bendriją.

Spalio mėnuo – senjorų mėnuo. Mes, kurie dar ne senjorai, stengiamės skirti jiems daugiau dėmesio – kviesti arbatos, kavos, į susitikimus, nes daugumai senjorų trūksta ir dėmesio, ir globos. Daugumai taip, bet ne M.Garšvienei ir jos vadovaujamai Bočių bendruomenei, kuri suorganizavo iš tiesų didelį renginį, skirtą Lietuvos vidaus reikalų ministerijos 1-ojo pulko (dabar Viešojo saugumo tarnyba) 28-ajam gimtadieniui. Sveikindama šventės dalyvius M.Garšvienė užtikrino, kad pulko gimtadienio šventės vyks kiekvienais metais tol, kol ji bus gyva.

Šventės šeimininkus ir gausiai susirinkusius šventės dalyvius, 1-ojo pulko atstovus kartu su jo pirmuoju vadu generolu Sergejumi Madalovu sveikino Seimo narys Gediminas Vasiliauskas, prof. Vigilijus Jukna, Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo atstovė Edita Vaitkūnienė. Sveikinimus šventės dalyviams užbaigė Vaida Pranarauskaitė.

Visiems susirinkusiems koncertavo gausus būrys atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio.

Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo projektų koordinatorė Edita Vaitkūnienė įvardijo dar vieną nepailstančios M.Garšvienės projektą, kuriam įgyvendinti iki galo nepavyksta surinkti lėšų. Tai Lietuvos šimtmečiui skirtas kryžius, kuris bus pastatytas kryžių kalnelyje Girstupyje. Jei kas norėtų ir galėtų prisidėti prie šio Bočių projekto, gali susisiekti su  M.Garšviene tel. 8 674 38 727.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nepavargstanti pensininkė

Ubagiškos pensijos, nėr už ką nueit į filmą, ar koncertą į Žalgirio areną, o taip norėčiau ten papult kol dar galiu krutėt, negi taip ir neteks pabūti Žalgirio arenoj ir pasiklausyti kad ir Sel , ar Sysi Keč. Moden Toking, labai patinka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS