„Žalgirio“ gerbėjai išpirko visus bilietus į rungtynes su „Partizan“ | kl.lt

„ŽALGIRIO“ GERBĖJAI IŠPIRKO VISUS BILIETUS Į RUNGTYNES SU „PARTIZAN“

  • 13

Gruodžio viduryje „Žalgirio“ arenos stogas ir vėl kilnosis nuo šurmulio – į gruodžio 14 d. rungtynes su Belgrado „Partizan“ išpirkti visi bilietai.

Tai jau 23-ios Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynės iš eilės, kuriose sirgaliai išperka visus bilietus.

Iki tol pilnutėlė arena Nemuno saloje stebės ir gruodžio 8 d. vyksiančią žalgiriečių dvikova su „AS Monaco“, bilietų taip pat nėra ir į gruodžio 22 d. rungtynes su „FC Barcelona“.

Norintys dar šiais metais išvysti žalgiriečių namų dvikovą Eurolygoje, gali įsigyti paskutiniuosius bilietus į gruodžio 28 d. susitikimą su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.

„Žalgirio“ arena lankytojų, o „Žalgirio“ komanda sirgalių šiais metais taip pat laukia ir „Betsafe-LKL“ čempionato kovose. Gruodžio 10 d. į Kauną atvyks Kėdainių „Nevėžis-Optibet“, o gruodžio 17 d. lauks dvikova su Vilniaus „Wolves“ komanda.

Lietuvos čempionų partneris kelionių organizatorius „West Express“ taip pat informuoja, kad vis dar yra laisvų vietų kartu su „Žalgiriu“ keliauti į gruodžio 20 d. Turkijoje vyksiančias rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“. Pasiūlymą galima rasti čia.

Vis dar ieškantiems kalėdinių dovanų draugams bei artimiesiems, puikiu pasirinkimu gali tapti bilietai į 2024 m. pradžioje „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Berlyno ALBA komanda.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

as

nieko neismokta,tie patys deriniai opataikimo procentai nulis,birutis ismok metyti baudas,bet kaltas vairininkas ,su partizan bus tas pats,gal tada prabus vadovybe

Koks tolkas

Truputi pastrykčios, kol Žiūrauskas staugs per pristatymą.Ir po pralaimėjimo pusę minutes.Va ir visas jų "palaikymas"..

Nuomonė

Žalgiris yra Žalgiris, ir nieko čia nepadarysi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS