Apleistame name Kaune rasta moteris su naujagimiu | kl.lt

APLEISTAME NAME KAUNE RASTA MOTERIS SU NAUJAGIMIU

Kaune, apleistame name, rasta jauna moteris su pagimdytu kūdikiu, abu jie paguldyti į ligoninę.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienio pavakarę, 16.38 val., apleistame name rasta moteris, gimusi 2003 metais, ir jos naujagimis.

Moteris paaiškino, kad sekmadienį pagimdė sūnų, tačiau su savimi neturi mobiliojo ryšio priemonės, todėl negalėjo išsikviesti pagalbos.

Moteris su naujagimiu paguldyti į ligoninę.

Policija surinko medžiagą dėl piktnaudžiavimo tėvų, globėjo ar rūpintojo arba kitų teisėtų vaiko atstovų teisėmis ar pareigomis.

Tas, kas piktnaudžiavo tėvo, motinos, globėjo ar rūpintojo arba kitų teisėtų vaiko atstovų teisėmis ar pareigomis fiziškai ar psichiškai gniuždydamas vaiką, palikdamas jį ilgą laiką be priežiūros ar panašiai žiauriai elgdamasis su vaiku, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Paslikas

Diagnozuojame su diplomuotu veterinaru Mėčka , kad ta mergina , galimai , yra iš pagalbinio spec. internato, be socialinių įgūdžių ir su proto trūkuma . O kur žiūri garbingasis šeimų sąjūdis ????

nužmogėjusiems daktarams rūpi tik kyšiai

prisiplakusiems prie valdžios visokie čekučiai ir kaip prisigrobti kuo daugiau pinigų per kadencijai skirtą laiką, papuolę į policijojos nagus žmonės miršta kaip musės be aiškių priežaščių, tai kur dingti paprastam žmogui? belieka tik slėptis

LABAI ĮTARTINAS PASIRINKIMAS

KODĖL NĖJO IŠKARTO Į LIGONINĘ AR NEPRAŠĖŽMONIŲ,KAD IŠKVIESTŲ GREITUKĘ,ARBA JI PSICHIŠKAI NESTABILI ARBA TAI BUVO KITOKS PLANAS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS