Avarija Šančiuose: nukentėjo motociklu važiavę žmonės, ieškomas pabėgęs „Renault“ vairuotojas | kl.lt

AVARIJA ŠANČIUOSE: NUKENTĖJO MOTOCIKLU VAŽIAVĘ ŽMONĖS, IEŠKOMAS PABĖGĘS „RENAULT“ VAIRUOTOJAS

  • 18

Saulėtą sekmadienį gerokai po pietų Kaune, Aukštuosiuose Šančiuose, įvyko lengvojo automobilio ir motociklo susidūrimas. Policija ir pilietiški kauniečiai intensyviai ieško iš eismo įvykio vietos pasišalinusio „Renault Laguna“ vairuotojo.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad balandžio 11-ąją apie 14.32 val. gautas pranešimas apie eismo įvykį Aukštuosiuose Šančiuose esančioje Breslaujos gatvėje.

Pasak policijos, šioje vietoje susidūrė lengvasis automobilis „Renault Laguna“ ir motociklas, kuriuo važiavo du žmonės. 

Į nelaimės vietą nedelsiant atvyko policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Per nelaimę nukentėjo abu motociklu važiavę žmonės – vyras ir moteris.

„Facebook“ grupės „Kur stovi trikojis Kaune“ nuotr.

Negana to, po susidūrimo „Renault Laguna“ vairuotojas nusprendė pasišalinti iš eismo nelaimės vietos. Jo šiuo metu ieško policija.

Nelaimės nuotraukos netruko pasirodyti socialiniuose tinkluose. Prie jų – pagalbos prašymas atsiliepti visus, kurie turi informacijos apie pasišalinusį lengvojo automobilio vairuotoją.

„Gal kas matysite „Renault Laguna“, kurios galas ir dešinės pusės šonas sudaužyti. Praneškite 112“, – ragino pilietiški kauniečiai. 

Eismo nelaimės liudininkai taip pat pasidalijo informacija, kaip viskas įvyko.

„„Renault“ vairuotojas sugalvojo antroje juostoje staigiai kirsti per stabdžius ir sustoti be jokios priežasties. Padėkite surasti, nes pabėgo iš įvykio vietos!!!“ – rašė vienas internautas.

GALERIJA

  • Avarija Šančiuose: nukentėjo motociklu važiavę žmonės, ieškomas pabėgęs „Renault“ vairuotojas
  • Avarija Šančiuose: nukentėjo motociklu važiavę žmonės, ieškomas pabėgęs „Renault“ vairuotojas
„Facebook“ grupės „Kur stovi trikojis Kaune“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

...

Vėl kaltas moticiklininkas.Vairuotojui užlindo, turėjo staigiai stabdyti.Kada baigsis motociklininkų pažeidimai?

Tai kokiu greičiu

turėjo atlėkti motociklininkas, kad staigiai stabtelėjus priekyje važiuojančiai auto šitaip įliuobti??? Važiuojant leistinu greičiu ir laikantis saugaus atstumo, tokių susidūrimų tikrai įmanoma išvengti.

aisku

Ir vei KAMIKADZE motociklininkas ir vel per tuos KAMIKADZES nukecia visiskai nekalti vairuotojai Man tai aisku kad sis motociklininkas erelis leke BEPROTISKU greiciu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS