Būna ir taip: avarija įvyko, nes vairuotojai saulė užstojo šiukšliavežį | kl.lt

BŪNA IR TAIP: AVARIJA ĮVYKO, NES VAIRUOTOJAI SAULĖ UŽSTOJO ŠIUKŠLIAVEŽĮ

  • 7

Per Vėlines eismo įvykis su šiukšliavežiu, per kurį sužaloti žmonės, užregistruotas ne tik Vilniuje, bet ir pakaunėje. Tiesa, čia pasekmės – ne tokios tragiškos, nors aplinkybės – ne mažiau keistos.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje apie praėjusios paros įvykius pranešama, kad pirmoji tądien šviesiu paros metu įvykusi eismo nelaimė užregistruota Kauno rajono Laumėnų kaimo Poilsiavietės gatvėje. Joje 9.09 val. į stovėjusį šiukšliavežį atsitrenkė automobilis „Nissan Note“, vairuojamas 44-erių metų moters. Nukentėjo jos 23-ejų metų keleivė.

Samylų seniūnijos, kurios valdose – minėtas kaimas, darbuotojai, išgirdę apie šį sunkiai paaiškinamą kuriozą iš portalo kauno.diena.lt, niekaip negalėjo suprasti, kaip laikantis saugaus atstumo, galima taranuoti stovintį šiukšliavežį.

„Poilsiavietės gatvė yra pagrindinė Laumėnuose. Ji – naujai išasfaltuota, įrengti greičio mažinimo kalneliai, geras matomumas, nes išgenėti medžiai. Be to, gatvė – plati. Na, nebent vairuotoja kažkur užsižiopsojo ar užsiplepėjo. Nors, jeigu automobilio ekipažą sudarė vietiniai aplinkinių sodų bendrijų gyventojai, jie turėjo žinoti, kad ketvirtadieniais „Kauno švara“ išveža čia šiukšlių konteinerių turinį“, – garsiai mąstė pašnekovai.

Anot Kauno policijos atstovės, „Nissan“ vairuotoja jos kolegoms, atskubėjusiems į įvykio vietą, teisinosi, kad ją apakino saulė. Laimė, kad, pirminiais duomenimis, nesunkūs ir jos keleivės patirti sužalojimai. Sulaukus tikslių duomenų apie juos, ketinama pradėti dėl keisto eismo įvykio tik administracinę teiseną. Tačiau už nežymų sveikatos sutrikdymą ir turto sugadinimą nulėmusį Kelių eismo taisyklių pažeidimą Administracinių nusižengimų kodeksas grasina bauda nuo 150 iki 300 eurų bei teisės vairuoti nuo vienų iki dvejų metų atėmimą.

Gairės: šiukšliavežis, avarija, saulė, apakino, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

pažįstamam

įvažiuojant į sankryža, apakino saulė. Tai jo automobilio variklis atsidūrė už 20 metrų, nunešė autobusas. Pats atsipirko tik stipresniais sumušimais. Kaip sakė, nuo mirties skyrė akimirka arba 1 metras.

....

gaila vairu dirba ten uz centus ,...

Tai naujovė

Ji gali vairuoti,tik per saulės užtemimą.O egzaminatoriams,ją reiktų egzaminuoti tik saulės užtemimo metu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS