Bute Kaune rasta negyva 24-erių metų mergina | kl.lt

BUTE KAUNE RASTA NEGYVA 24-ERIŲ METŲ MERGINA

  • 24

Antradienio vakarą viename Geležinio Vilko gatvės daugiabučio namo bute mirė 24-erių metų mergina. Pareigūnai į įvykio vietą buvo kviesti po to, kai niekas neatidarė durų.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos įvykių suvestinėje nurodoma, kad antradienį, apie 22.35 val., gautas pranešimas, kad Geležinio Vilko gatvėje gyvenusiai draugei galimai sutrikusi sveikata, ji neatidaro durų.

Iš septinto aukšto balkono nusileista į šešto aukšto balkoną, patekta į butą, įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Viduje rasta  mergina be gyvybės ženklų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad merginai buvo 24 metai. „Į pareigūnus kreipėsi artimieji, kai niekas neatidarė durų. Dabar pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – apie tai, kad daugiau detalių negalima atskleisti, nurodė policijos atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Dėdė

Komentatoriai jūs komentatoriai. Neturit ką veikt. Nežinot tai geriau nekomentuokit nesąmonių ir nesvaikit.. geriau dirbt eikit į kiemą..

Nesvarbu

Zmones kokie jus slykstus, kam jus rasote tokius komentarus, nezinot situacijos ir komentuojat, jaunas zmogus isejo anapilin, duokit ramybe ir nerasykit slykstybiu, vietoj savo komentaru, kurie neturi jokios prasmes, eikite savo seserims, zmonoms ir mamoms paskambinkit.... Lietuviai.........

gerove... baisus krastas

vos 24...a aferistai jau isciulpe syvus... sausai... daugiau privalomu mokesciu...daugiau abonementu...daugiau paskolu... va jum... rezultatas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS