Kauno daugiabučio lindynėje rasti negyvi jos šeimininkas ir nežinomas šio svečias | kl.lt

KAUNO DAUGIABUČIO LINDYNĖJE RASTI NEGYVI JOS ŠEIMININKAS IR NEŽINOMAS ŠIO SVEČIAS

  • 13

Liepos 6-osios vakare viename Dainavos mikrorajono bute, kurio durys buvo neužrakintos, rasti jau pradėję irti dviejų vyrų lavonai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas jų mirties priežasčiai nustatyti.

Specialias tarnybas į šį V.Krėvės prospekto penkiaaukštį 19.43 val. išsikvietė viena jo gyventoja.

Ji teigė, kad neapsikenčia nemalonaus kvapo, panašu, kad sklindančio iš kaimyno, kurio nemato jau beveik savaitę – nuo šeštadienio, buto. Jo įstiklintame balkone – daug musių. O virtuvėje, kurios langas praviras, – dieną ir naktį dega šviesa.

Kaimynė neslėpė, kad šio buto šeimininkas – mėgėjas išgerti ir jo užstalėje nuolat renkasi sugėrovai iš viso mikrorajono.

Kadangi šis butas – penktajame aukšte, į įvykio vietą buvo pasiųsti ir ugniagesiai gelbėtojai. Panašu, kad planuota patekti į jį per minėtą pravirą virtuvės langą. Tačiau paaiškėjo, kad šio buto medinės durys – neužrakintos. Per jas patekus vidun, kaip pranešama Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, lovoje buvo aptiktas vyras be gyvybės ženklų.

Policijos departamento suvestinėse apie išskirtiniausius liepos 6-osios įvykius ši informacija papildoma tuo, kad tądien, apie 21 val., Kaune, viename V. Krėvės prospekto bute, rasti jo šeimininko, gimusio 1956 m., bei panašaus amžiaus – apie 65-erių metų nenustatytos tapatybės vyro kūnai.

Anot Kauno policijos atstovės, lavonai aptikti skirtinguose kambariuose. Buto šeimininko – lovoje. O jo svečio, kurio asmenybė iki ketvirtadienio ryto dar buvo nenustatyta, – ant grindų.

Apie jokias smurto žymes, įžvelgtas pradėjusiuose irti jų kūnuose, anot policijos atstovės, neužsimenama.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Rita -Pil.

Matėm kas buvo sovietų laikais, nereikia pasakoti. Pas mus į laiptinę 9 aukšto būdavo baisu rytą išeiti.

Onė

Na įdomi praktika pirma įlipa per balkona ar šiaip langa po to patikrina duris ,,ale ve neužrakintos?????,,

KODĖL?

Kokia lindynė???Kaip atsirado lindynė , jei yra namo administratorius?Ką jis veikia??Kodėl vadinat lindyne, jei patys rašot, kad rastas buto šeimininkas ir svečias.Šiaip lindynė yra maža, menka trobelė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS