Buvusios pareigūnės dėka sulaikytas girtas taksistas | kl.lt

BUVUSIOS PAREIGŪNĖS DĖKA SULAIKYTAS GIRTAS TAKSISTAS

  • 0

Vairavimas neblaiviam – viena iš dažniausių skaudžių eismo įvykių priežasčių. Pareigūnai, siekdami, kad keliuose nebūtų sužalotų ir žuvusių asmenų, aktyviai organizuoja įvairias prevencines priemones, patruliuoja bei operatyviai reaguoja į gaunamus pilietiškų gyventojų pranešimus apie galimai neblaivius vairuotojus kelyje.

Gruodžio 4 d. apie 19 val. Kauno pareigūnai sulaukė buvusios kolegės pranešimo apie Kauno r., Domeikavos sen., parduotuvės automobilių aikštelėje esantį galimai neblaivų taksi vairuotoją. Ilgą laiką Kauno policijoje dirbusi ir šiuo metu pensijoje esanti R. K., pastebėjusi įtarimą keliantį vairuotoją, nedelsiant ėmėsi veiksmų, neleido neblaiviam asmeniui sėsti už vairo.

Pareigūnai, operatyviai reagavę į gautą pranešimą, nuvyko į nurodytą vietą ir pastebėjo minėtą „Opel“ automobilį, kuriame sėdėjo 60 metų vyras. Alkoholio matuokliu vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,11 prom. Neblaivus vairuotojas buvo sulaikytas ir pristatytas į areštinę.

„Raginame kiekvieną visuomenės narį būti pilietišku ir prisidėti prie saugumo kelyje stiprinimo – netoleruokime neblaivių vairuotojų, tokie asmenys negali dalyvauti eisme. Kilus įtarimams apie galimai neblaivų vairuotoją, nedelsiant apie tai informuokime bendruoju pagalbos telefonu 112. Tik visų bendromis pastangomis, atsakingumo ir pilietiškumo dėka sustiprinsime saugumą bei išvengsime skaudžių nelaimių keliuose“, – gyventojams primena Kauno apskrities pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS