Kaune – kaip kine: avarijos vietoje sulaikyti ir du užpuolikai | kl.lt

KAUNE – KAIP KINE: AVARIJOS VIETOJE SULAIKYTI IR DU UŽPUOLIKAI

  • 22

Penktadienio pavakarę judrioje Kauno sankryžoje įvyko dviejų automobilių avarija. Tačiau eismo nelaimė tuo nesibaigė.

Pranešimą apie eismo įvykį Savanorių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankirtoje Kauno policijos pareigūnai gavo 17.49 val. Buvo pranešta, kad šioje vietoje susidūrė du automobiliai: 20 -metės moters vairuojamas "Audi A4"  markės automobilis ir 48-erių vyro vairuojamas "Opel Vectra" markės automobilis.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

Pasak policijos budėtojo, į avarijos vietą buvo išsiųstos visos pagalbos tarnybos – policija, ugniagesiai ir greitoji medicinos pagalba. Medikų atstovė teigė, kad į ligoninę buvo išvežtas vyras. Jis skundėsi sumuštos krūtinės skausmais.

Vairuotojų užfiksuotose nuotraukose matoma, kad vienas automobilis po smūgio rėžėsi į kelio atitvarus ir užvažiavo ant šaligatvio. Abu automobiliai smarkiai sumaitoti. Dėl avarijos ši kelio atkarpa buvo sunkiai pravažiuojama.

Nedelsiant sulaikė vyrus

Tačiau šis įvykis nelaimingu automobilių susidūrimu nesibaigė. Pareigūnai, formindami eismo įvykį, pastebėjo, kad keletas jaunuolių užpuolė nelaimę fotogravusį vyrą. Nedelsiant buvo sulaikyti 22-ejų ir 20-metis jaunuoliai. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą. 

Už tai gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad antradienį šioje sankryžoje įvyko masinė penkių automobilių avarija. Laimei, jos metu žmonės nenukentėjo. 

 

GALERIJA

  • Kaune – kaip kine: avarijos vietoje sulaikyti ir du užpuolikai
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Anonimas

Kokia tai moteris, pacuke, snargle. Vazinekit normaliai pagal taisykles ir nepriseis dauzytis. Kiekvienas snarglius su BMV, Audi, ar jie uzdirbo tom masinom isigyti. Teises isduot tik sulaukus 25 metu ir igijus proto.Turi pinigu, tegu kol ateis i prota su taksi vazineja.

GĖDA

KAUNO DIENA VAGIA NOTRAUKAS !!!

GĖDA

KAUNO DIENA PUBLIKUOJA SVETIMAS NUOTRAUKAS IR NURODO MELAGINGUS JŲ ŠALTINIUS !!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS