Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms | kl.lt

CHAOSAS KAUNO GATVĖSE: RYTINĖSE SPŪSTYSE KAI KURIE STRIGO IR DVIEM VALANDOMS

  • 8

Snyguriuoja jau kelios dienos, ir, atrodo, turėjome spėti priprasti prie slidesnės kelio dangos, blogesnio matomumo. Tačiau ketvirtadienio rytą Kauno gatvėse atrodė taip, lyg vairuotojai staiga būtų susidūrę su kažkokiu itin nemaloniu siurprizu.

Pavyzdžiui, iš Aleksoto į miesto centrą per M. K. Čiurlionio tiltą vienai kaunietei kelionė šįryt truko beveik valandą, nors įprastai tam pakanka 7-10 min.

„Tikrai baisu, tokių spūsčių seniai ant tilto nebuvo. Tragedija važiuojant nuo Aleksoto. Ir jokių avarijų ten šįryt, kuo būtų galima paaiškinti tokius kamščius. Automobiliai tiesiog vos velkasi“, – kalbėjo mergina.

Kai kuriose kitose miesto dalyse, kaip rašė kauniečiai, transporto priemonės apskritai tiesiog stovi. „Visas Kaunas vienas didelis kamštis“, – bandė apibūdinti rytinės kelionės išvarginti ir sugluminti skaitytojai.

„Nuo Netonių iki Raudondvario grynai stovim“, – perspėjo vienas grupės „Kur stovi policija Kaune“ narys. Kiti pasiguodė, kad šioje vietoje jau stovi dvi valandas ar net daugiau. Komentaruose dėl tokios situacijos piktinamasi pačiais vairuotojais, o ne eismo sąlygomis.

Visas Kaunas vienas didelis kamštis.

Kamštis lygioj vietoj... Waze net avarijos nerodo, kokio velnio ten visi sustoja tai nesuprantu... Toks vaizdas, kad sniegą pirmą kartą pamatė žmonės“, – komentavo vienas internautų.

Kitas turėjo paaiškinimą tokiai situacijai: „Bijo važiuot. Mane nuo centro išsukant užleidusi moteris paskui mane nenusileido nuo kalno, matyt išsigando. Ten tik kalno viršus slidus, nuo posūkio visai neblogai “.

Deja, netrūko ir nelaimių. Prie „Autominutės“, kelyje A1, netoli išsukimo į jį iš Savanorių pr., nuo kelio nulėkęs vilkikas.

Ir tai ne vienintelė avarija. Kauno policija šį rytą nuo 6 iki 9 val. Kauno mieste ir rajone fiksavo septynis eismo įvykius. „Keturi mieste ir trys rajone. Pastarieji – visi autostradoje. Dauguma pranešimų apie nuo kelio nuvažiavusius automobilius arba techninius susidūrimus. Didesniam eismo įvykių skaičiui įtakos turėjo prastos oro sąlygos – gausesnis snygis šią naktį ir pliusinė temperatūra rytą“, – komentavo Kauno policijos atstovai.

Daugiau eismo įvykių ne tik Kaune

Eismo sąlygas sunkinant snygiui ir plikledžiui, ketvirtadienį registruota daugiau eismo įvykių.

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis informavo BNS, kad iki aštuntos valandos ryto nuo vidurnakčio policijos prireikė 12-oje eismo įvykių.

Trečiadienį tuo pačiu metu buvo fiksuoti penki eismo įvykiai, o antradienį ir pirmadienį iki dešimtos valandos – atitinkamai 11 ir septyni įvykiai.

Policijos atstovas pabrėžė, kad eismo įvykių, kuriuose policijos neprireikė, galėjo būti ir daugiau.

Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas snygis ir plikledis sunkina visoje šalyje. Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų greitį.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną taip pat daug kur krituliai: lietus, šlapdriba, pereinantys į sniegą. Pietvakarių, pereinančio į vakarų, šiaurės vakarų vėjo gūsiai daug kur sieks 15-20 m/s, pajūryje 23-25 m/s.

Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo dviejų iki septynių laipsnių šilumos, po pietų temperatūra pradės žemėti, formuosis plikledis.

GALERIJA

  • Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms
  • Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms
  • Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms
  • Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms
  • Chaosas Kauno gatvėse: rytinėse spūstyse kai kurie strigo ir dviem valandoms
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune", skaitytojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

F

Tu anonime sušiktas miestieti jeigu ne kaimietis tai graužtum........

Anonimas

Netoniai ir Raudondvaris yra Kauno rajone, kur tie kaimiečiai važiuoja...jie ir užkemša Kauno prieigas...

prerijų problemos

marozų miestas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS