Cinizmo viršūnė „Urme“: atėjo, susirinko patikusias prekes ir ramiai išėjo nesumokėję | kl.lt

CINIZMO VIRŠŪNĖ „URME“: ATĖJO, SUSIRINKO PATIKUSIAS PREKES IR RAMIAI IŠĖJO NESUMOKĖJĘ

Sporto prekių parduotuvės kolektyvas suglumintas vagių pasirinktos taktikos. Du jaunuoliai išsirinko įvairių drabužių ir juos atvirai nešdamiesi lyg niekur nieko išėjo.

Įžūliai vagystei niekadėjai pasirinko prekybos miestelyje „Urmas“ Žaliojoje galerijoje esančią „SPORT 4U“ parduotuvę.

Pagalbos į visuomenę kreipusis parduotuvės atstovė Vita Rašinskė  pasakojo, kad jai teko susidurti su įvairiomis didesnėmis ar mažesnėmis vagystėmis, tačiau šis atvejis pritrenkė savo ciniškumu.

„Vagys ateina pasiruošę, su specialiais krepšiais, kuprinėmis, išklotais folija, kartais bando išlupti ar iškirpti apsaugos magnetus, palikdami drabužiuose skyles. Tikrai visokių situacijų esu mačius per tuos 15 metų, bet su tokiu akivaizdžiu cinizmu, nebaudžiamumo jausmu – atėjau, pasiėmiau ir einu, net nebandydamas slėpti, nebandydamas bėgti – susidūriau pirmą kartą.“, – kalbėjo V. Rašinskė.

Ji pasakojo, kad nekviesti svečiai apsilankė antradienį, prieš pat darbo dienos pabaigą. „Du vaikinai įėjo į parduotuvę, neskubėdami, kaip įprasti klientai, rinkosi laisvalaikio drabužius, konsultavosi, bendravo su pardavėja“, – įvykių seką bandė atkurti kaunietė, naudodamasi vaizdo kamerų įrašais.

 

 

Užfiksuota, kad vieno „pirkėjo“ dėmesį iš pradžių patraukė „Puma“ BMW kolekcijos sportinis kostiumas. Po to jis ėjo matuotis išsirinkto sportinio kostiumo derančią „Puma“ BMW liemenę.

Kitas ilgapirštis nusižiūrėjo „Hummel“ striukę, „Adidas“ marškinėlius ir kojines. Išsirinko sau tinkančius dydžius. Tačiau jie nusprendė aplenkti ne tik matavimosi kabinas, bet ir kasą. Lyg niekur nieko pasuko išėjimo link.

Prekės buvo su apsaugos magnetais, bet porelė net nestabtelėjo išgirdę ausis rėžiantį apsaugos vartelių signalą. Išėjo. Nesusimokėję. Vienas jaunuolių atsisukęs dar pakomentavo pardavėjai kažką panašaus į nesijaudink, nesinervuok. „Vidury baltos dienos, be jokio jaudulio. Išėjo koja už kojos“, – stebėjosi parduotuvės atstovė.

Vidury baltos dienos, be jokio jaudulio. Išėjo koja už kojos.

Jaunuoliai viduje buvo apsauginėmis kaukėmis, kurios padėjo slėpti jų tapatybę, tačiau išėję į lauką kaukes nusiėmė. Tik paėjėję toliau leidosi į kojas ir pasislėpė.

Apsaugininkai pradėjo analizuoti apsaugos kamerų rodmenis ir suradę jaunuolius nuvažiavo prie jų. Šie vėl paspruko. Nesėkmingos buvo ir policijos pareigūnų pastabos rasti ieškomus asmenis iš karto po pranešimo, nors į įvykio vietą atvyko žaibiškai.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino gavę pranešimą apie tokį įvykį. „Spalio 12 d. apie 17.10 val. Kaune, Pramonės pr., du nepažįstami asmenys parduotuvėje išsirinko drabužių ir išsinešė už juos nesusimokėję. Pirminiais duomenimis, padaryta ne mažiau 350 eurų žala. Toliau vyksta tyrimas dėl vagystės“, – komentavo policijos atstovai.

Parduotuvės atstovai prašo visuomenės pagalbos. Gal atpažįstate asmenis, esančius vaizdo įraše? Jie gali turėti informacijos apie minėtą nusikaltimą. Apie tai praneškite tel. nr. 112 arba per epolicija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Užklauskit

įkalinimo įstaigų, jie turėtų atpažinti savo klientus...

Šauniai padirbėta.

Kokia valdžia tokia ir liaudis, valdžia daugiau vagia čia tik ašaros.

Komunizmas \\\\\.../////

Viskas MŪSŲ,nes komunistai,KGB'itai mus valdo-vagia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS