Dažna skaudaus eismo įvykio priežastis – kelių eismo taisyklių nesilaikymas | kl.lt

DAŽNA SKAUDAUS EISMO ĮVYKIO PRIEŽASTIS – KELIŲ EISMO TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS

  • 0

Nuolat vykdydami viešojo ir ne viešojo pobūdžio policines priemones, Kauno apskrities policijos pareigūnai ne tik fiksuoja vairuotojų daromus pažeidimus, bet ir siekia juos užkardyti, neleisti įvykti skaudiems eismo įvykiams.

Šeštadien Kauno apskrities policijos pareigūnai užfiksavo vairuotoją, kurio vairuojamas automobilis „VW Passat“ du kartus grubiai pažeidė kelių eismo taisykles.

Apie 15.30 val. Jonavos r., kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis 35 km, 46 metų vyro vairuojamas automobilis nesilaikė draudžiamojo kelio ženklo „Lenkti draudžiama“ ir kirto horizontaliojo žymėjimo siaurą ištisinę liniją, kurią kirsti draudžiama. Dėl šio pažeidimo vyrui surašytas administracinių nusižengimų protokolas.  Jam gresia bauda iki 230 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki šešių mėnesių.

„Skaudžia eismo įvykių priežastimi neretai tampa kitų transporto priemonių lenkimas neleistinose vietose. Visi eismo dalyviai, o ypač automobilių ar kitų transporto priemonių vairuotojai, kelyje turi elgtis itin atsakingi, laikytis visų kelių eismo taisyklių bei saugoti ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius“,- sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Šiais metais Kauno apskrityje įvykusiose eismo įvykiuose jau žuvo 5 eismo dalyviai, dar 84 asmenys sužeisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS